'X Factor'-bombe fra Remee: Det er slut

Remee sidder efter alt at dømme ikke ved dommerbordet, når 'X Factor' skifter til TV2 næste år

Efter fredagens finale var Remee endnu ikke afklaret om sin 'X Factor'-fremtid.

I går kom det frem, at Thomas Blachman også skal være vært på 'X Factor', når programmet til næste år rykker fra DR1 til TV2.

Mere usikkert var det om hans mangeårige ven og konkurrent Remee skulle følge ham.  Den 43-årige hitmager havde fået tilbuddet, men om han havde takket ja, ville han ikke svare på.

Indtil nu.

'En epoke og stor del af mit liv er slut,' skriver han på sin Instagram-profil.

'Jeg har taget 11 deltagere til finalen på 8 sæsoner og 4 af dem helt i mål.. Har grint, grædt, kæmpet og lært mere end jeg nogensinde havde forestillet mig man kunne af et TV show - er så taknemmelig for alle de dygtige mennesker jeg har arbejdet med og lært at kende. Muligheden for at arbejde med de bedste af de bedste i sit felt er en sand gave.'

'onwards & upwards' slutter han, som vel bedst kan oversættes med: Mod nye sejre.

Han afslutter med hashtagget nomoreauditions (ikke flere auditions, red.)

Årets dommerhold takker af: Remee, Thomas Blachman og Sanne Salomonsen. Foto: Mogens Flindt
Årets dommerhold takker af: Remee, Thomas Blachman og Sanne Salomonsen. Foto: Mogens Flindt
 

Historisk 'X Factor'-ændring: Nu kan du være med uden at synge

Ekstra Bladet kan i dag afsløre, at Blachman efter alt at dømme har fået mindst to millioner for at dommertjansen i årets netop overståede 11. sæson af 'X Factor'. Det bekræfter kilder i branchen uafhængigt af hinanden.

Alt tyder på, at det beløb ikke bliver mindre, når den 55-årige provokatør følger med til TV2 næste år, hvor der i øvrigt sker en stor ændring i programmet.

Fremover bliver det nemlig muligt at opleve talenter på scenen, der ikke kan synge.

Gruppekategorien ændres nemlig, så man også kan stille op som band.

- Vi er selvfølgelig stadig meget interesserede i traditionelle solister og grupper, men det er for at åbne lidt op for noget nyt. Vi tror på, at det kan noget. Vi har besluttet os for at prøve det her af, og så må vi se, når sæsonen er slut, om det var en god idé. Vi synes, det er vigtigt at kigge på udviklingsmulighederne, forklarede TV2's underholdningsredaktør Dorte Borregaard i går til Ekstra Bladet.

Anne Brostrøm Storgaard er direktør på Blu, der producerer 'X Factor'. Hun ønsker ikke at kommentere ansættelsesforhold.

Dorte Borregaard har følgende kommentar til Remees exit:

- I går meldte vi ud at Thomas Blachman bliver dommer på X Factor på TV 2, hvilket vi er utrolig glade for. Jeg kan ikke kommentere yderligere på, hvem vi taler og ikke taler med på nuværende tidspunkt.

Ekstra Bladet har forsøgt at få en kommentar fra Remee, men han er endnu ikke vendt tilbage.

Blachman får millioner på TV2: Jeg gør det ikke for pengenes skyld