X Factor-favoritter hånet: Pludselig gav det hele mening

Place on Earth stjæler atter engang fokus på de sociale medier

Foto: Mogens Flindt
Foto: Mogens Flindt

I sidste uge gik det helt galt for 'X Factor'-deltageren Mille fra gruppen Place on Earth, da de optrådte i programmet.

En lind strøm af vand skulle fyres af i ansigtet på gruppen, men en teknisk fejl betød, at der i stedet løb en sort blæklignende substans ud i hovedet på stakkels Mille.

Og under fredagens liveshow formår Place on Earth igen at stjæle fokus. Brugerne på Twitter morede sig i hvert fald gevaldigt over medlemmet Andreas’ ansigtsudsmykning, da deltagerne blev præsenteret.

Da gruppen gik på scenen, gav den spøjse ansigtsudsmykning dog pludselig mening, da samtlige gruppemedlemmer lyste op på den mørke scene med selvlysende maling.

Place on Earth på scenen. Foto: Mogens Flindt
Place on Earth på scenen. Foto: Mogens Flindt

- Jeg vil starte med at lykønske Blachman og hans team for, at malingen holdt i denne her uge, lød det muntert fra Sanne Salomonsen efter de havde fremført sangen 'Nightfall'.

Hun blev suppleret af Blachman.

- Jeg bliver sindssygt rørt, jeg er virkelig kommet til at holde af jer. Jeg er på vej til at kunne blive pensioneret nu. Det her er et kæmpe øjeblik, som jeg vil huske. Jeg kan slet ikke forestille mig, at I ikke skal videre.

I aften findes årets finalister, og enten Place on Earth, Jamie Talbot, Rasmus Therkildsen eller Sigmund Trondheim skal sies fra.

27 kommentarer
Vis kommentarer