X Factor-Jamie: Der er en forbandelse

Det er sikkert et mega tæt løb, lød det efter programmet fra Jamie Talbot, der overraskende røg i farezonen

Det kom som lidt af en overraskelse, da 'X Factor'-deltageren Jamie Talbot fredag aften røg i omsang i 'X Factor'.

Sanne Salomonsen og Thomas Blachman har efterhånden et par skænderier per liveshow. Foto: Mogens Flindt Film, tv & radio Blachman sender ny stikpille til Sanne Salomonsen

Den ellers så populære amatørsanger har spadseret igennem programmet indtil nu, hvor han har imponeret dommerne gang på gang. Men fredag aften var det hans tur til at stå i den nervepirrende afgørende 'save me'-sang, og han var derfor en lettet mand, da Blachman valgte at sende unge Vita ud.

Jamie var i omsang med Vita. Foto: Mogens Flindt
Jamie var i omsang med Vita. Foto: Mogens Flindt

Efter programmet havde han svært ved at svare på, om han selv var overrasket over at ende blandt de to dårligste.

- Man ved fandeme aldrig, vi er fem tilbage, og det er sikkert et mega tæt løb. Jeg er bare glad for at stå her en uge mere. Og jeg er glad for, at alle klarede sig så godt i aften, forklarede han høfligt og tilføjede.

- Der er selvfølgelig en forbandelse ved at gå i 'save me' på den måde.

Sanne Salomonsen trøstede sin deltager efter det stod klart, at hun måtte forlade programmet. Foto: Mogens Flindt Film, tv & radio Sanne skuffet efter Vita-exit: Det er så tarveligt

Det sidste er en henvisning til, at alle årets deltagere, som er røget i farezonen to gange i træk, også er røget ud af programmet. Derfor skal han formentlig give den ekstra meget gas i næste uges semifinale, hvis han vil klare sig videre.

Hør ham forklare hvordan han ellers selv følte, at han var blandt dem, der klarede opgaven bedst, i videoen over artiklen.

Hør Blachman fortælle om sit valg herunder:

 

8 kommentarer
Vis kommentarer