’X Factor’-Jamie: Udsat for knivrøveri

En festlig bytur endte med både scoring og røveri for 'X Factor'-deltageren Jamie Talbot

Hør ham fortælle i videoen herover. Video/redigering: Christian Ørtoft

Hvad der sker i Sunny Beach, det bliver i Sunny Beach.

Sådan lyder en gammel frase, og det var derfor en noget forbløffet Jamie Talbot, som er blandt årets livedeltagere i 'X Factor', der mødte Ekstra Bladet på pressemødet forud for fredagens første liveshow.

Thomas Blachman sidder fredag aften klar som dommer i 'X Factor' på DR1. Men fremtiden kan ligge på TV 2. Foto: Olivia Loftlund Film, tv & radio TV2 vil kapre Blachman

For internettet glemmer aldrig, og Ekstra Bladet havde fundet et gammelt minde, der fik en forbavset Jamie Talbot til at bryde ud i grin. På Facebook havde han engang fortalt, hvordan han havde mødt en smuk pige i Bulgarien. Et møde der udviklede sig yderst bizart.

- Jeg var engang i Sunny Beach. Jeg kyssede med en pige omme bag en bus, og så kom der nogle fra Bulgarien, som trak en kniv på mig og sagde, de ville have alle mine penge, siger Jamie Talbot.

Sofie Linde og datteren Trine følger med fra sofaen, når farmand Joakim fyrer den af med gak og løjer fra scenekanten på fredag. Foto: Philip Davali Danske kendte Efter 'X Factor': Det skal Sofie Linde nu lave om fredagen

Så vidt 29-årige Jamie husker, skete det i gymnasietiden, og pigen var ualmindeligt flot, hvilket røverne mente, at de skulle anerkende.

- Jeg var rimelig fuld, så jeg gad ikke rigtig stoppe med at kysse hende her pigen. Jeg gav dem min pung, og så fik jeg en high five af dem bagefter, imens de stjal mine penge. Det var rimelig mærkeligt. En tragisk historie i virkeligheden, siger han.

Se ham fortælle om røveriet i videoen over artiklen.

7 kommentarer
Vis kommentarer