'X Factor'-Sigmund afslører: Sådan vil jeg tjene penge på programmet

Den farverige færing er klar til at indtage 'X Factor'

Hør Sigmund fortælle i videoen. Video/redigering: Christian Ørtoft

Det første liveshow har ikke engang ramt danskernes fjernsyn, men allerede nu ligner 'X Factor'-deltageren Sigmund Trondheim en kommende publikumsyndling.

Sigmund Trondheim til audition foran 'X Factor'-dommerne. Foto: DR Film, tv & radio Så du Sigmund i X Factor? Her har du set ham før

Den farverige karakter elsker at danse og underholde, og det er noget, han ser frem til at gøre, når programmet i aften går live for første gang i år.

- Jeg vil være sanger, og min største drøm er at vinde, så jeg kan gøre noget med min musik, fortæller Sigmund Trondheim.

Sanne Salomonsen kom i modvind i 'X Factor' fredag aften. Foto: Mogens Flindt Film, tv & radio Vildt 'X Factor'-drama: Hvad laver du, Sanne? Var det en fejl!?!

Penge på YouTube
Han anerkender det faktum, at en sejr i programmet ikke nødvendigvis er lig med en karriere. Derfor har han et erklæret mål om at booste sin YouTube-kanal ved deltagelsen.

- Jeg er med i 'X Factor' for at holde mit entertainer-gen i gang og min YouTube-kanal, så det altid kan bære frugt efterfølgende, siger Sigmund Trondheim.

Sanne Salomonsen mente, at Sigmund sang en smule falsk i de høje toner, men han gik videre alligevel. Foto: DR Film, tv & radio Dét ser du ikke i X Factor

- Så det er også for at kunne generere nogle visninger på YouTube, så du kan tjene nogle ekstra penge?

- Helt sikkert. Jeg ved heller ikke, om der er så mange penge i at være YouTuber, men det er for at gå efter min drøm om at være en entertainer og en showbizz-person, forklarer Sigmund Trondheim om sin deltagelse.

Hør ham fortælle, hvad han håber at få ud af sin deltagelse, og hvad han har at byde på, i videoen over artiklen.

I fredagens første liveshow skal Sigmund synge 'Love Runs Out' af OneRepublic.

29 kommentarer
Vis kommentarer