'X Factor'-tvillinger blev kult: Nu vender de tilbage

Tvillingerne Michael og René blev landskendte, da de stillede op i 'X Factor' i 2008. Nu vender de tilbage på skærmen med deres eget tv-program

'X Factor'-tvillinger blev kult: Nu vender de tilbage

De 25-årige tvillinger Michael og René Amdi Hansen - også kendt som 'Engle for evigt' - blev nærmest kult, da de i 2008 stillede op til den første udgave af DR's populære sang-konkurrence, 'X Factor'.

Tvillingerne fik de tre dommeres mundviger til at hænge af overraskelse til deres audition, da de begyndte på deres specielle monotone og intense version af James Blunt-hittet 'Wisemen'.

På trods af, at de to unge fyre røg ud af programmet allerede i bootcampen, var de synkron-syngende tvillingers evne til at underholde ikke til at tage fejl af, og deres popularitet steg til uanede højder.

Farvel til X-factor tvillingerne

Onsdag vender Mikael og René tilbage på danskernes tv-skærme, når det DR1 sender første af to afsnit af deres nye program 'Tvillinger med stjernedrømme'.

- Tvillingerne Mikael og Rene blev landskendt da de for otte år siden var med i 'X Factor'. Nu kæmper de for at slå igennem som musikere. Men det er ikke nemt når man er handicappet. De er begge udviklingshæmmede og har ADHD og epilepsi.  Vi følger dem, mens de øver sig  og spiller små-jobs på vej mod det store gennembrud, udtaler DR om programmet.

Du kan se et klip fra programmet øverst oppe og se hele det første afsnit onsdag klokken 20.30 på DR1.

X Factor-tvillinger for fuld DAMP