Embrace aflyste 'X Factor'-audition

Embrace var bange for, at de ikke var gode nok til 'X Factor'. Nu står de i finalen og fortæller om frygten i deres bud på en vindersang

Søskendeparrede frygtede, at de ikke var gode nok til at komme med i 'X Factor'. I aften står de i finalen. (Foto: Mogens Flindt)
Søskendeparrede frygtede, at de ikke var gode nok til at komme med i 'X Factor'. I aften står de i finalen. (Foto: Mogens Flindt)

Efter seks uger med 'X Factor'-liveshows nærmer enden sig for de tre finalister Reem, Alex og Embrace, som på fredag dyster for sidste gang på scenen i DR Byen.

Men faktisk har de to Embrace-søstre Azilda og Anilde brugt flere år på at blive klar til overhovedet at stille op i konkurrencen.

- Vi har været meget tæt på at melde os til 'X Factor' tre eller fire gange før, men i sidste øjeblik er vi sprunget fra, siger storesøster Anilde.

De tre finalster bestående af gruppen Embrace og solisterne Reem og Alex skal alle synge med store stjerner. (Foto: Mogens Flindt) X Factor Popstjerner hjælper finalister i X Factor

Frygten for ikke at være gode nok til sangkonkurrencen fik flere gange lov til at overskygge Anildes lyst til at melde sig, men til sidst indså hun, at det ikke nyttede at være bange for at fejle.

- Jeg fik altid kolde fødder og ringede til Azilda for at aflyse det. Men denne gang sagde jeg til hende, at nu skulle det altså være nu, fortæller Anilde.

Søstrene har hver uge høstet stor ros for deres stemmer og har formået at gå gennem 'X Factor' uden en eneste tur i farezonen. Men følelsen af at være usikker kan de stadig relatere til, og det er samtidig et af temaerne i deres bud på en vindersang 'Commitment Issues'.

Hør 30 sekunder af finalisternes vindersange på linket nederst i artiklen. (Foto: Polfoto) TV Hvem er bedst? Smuglyt X Factor-vindersangene

- Den handler om at være bange for at springe ud i noget nyt og om, at man skal droppe den frygt. Vi går i en ny retning i forhold til, hvad vi har gjort hidtil i X Factor, og vi har lært, at vi ikke skal frygte at gøre noget forkert, siger lillesøster Azilda.

'X Factor'-finalen løber af stablen fredag klokken 20 på DR1, hvor dommerne er sat ud af spil. Det er dermed seernes stemmer, der er altafgørende for, hvem der kan løfte trofæet som den niende vinder af dansk 'X Factor'.

Blachman mener, at han og Remee skal blive enige om at tage en sæson mere sammen. (Foto: Mogens Flindt) X Factor Blachman tager kun 10. sæson, hvis Remee gør

Embrace fortæller, hvordan deres forældre og venner har det med, at de også får meget mere opmærksomhed, på grund af Azilda og Anildes deltagelse i X Factor

3 kommentarer
Vis kommentarer