Sofie Linde om 'Røvhuller'-kommentar: Det fløj ud af mig

'X Factor'-værten forklarer her sin reaktion på terrorangrebet i Belgien under et X Factor-liveshow

Den 26-årige vært i X Factor, Sofie Linde, har fået en del omtale, efter hun sidste fredag kom med en seriøs udmelding.

I forbindelse med deltageren Alex' optræden sagde Sofie:

'Jeg ved, du gerne vil hurtigt af scenen, Alex, og ned til dine forældre, der er kommet helt fra Belgien. De røvhuller fik ikke stoppet deres tur!

Vi var alle berørte, siger Sofie Linde. Foto: Mogens Flindt X Factor X Factor-Sofie vil ikke uddybe sin holdning til terrorist-røvhullerne

Til aftenens finaleshow er Sofie som altid i godt humør, og hun forklarer, at hun ikke tænkte over, hvad hun sagde sidste fredag.

- Det fløj bare ud af mig, og jeg havde slet ikke tænkt over, hvad jeg havde sagt, før journalisterne begyndte at spørge ind til det i presserummet, siger Sofie Linde til Ekstra Bladet.

Se klippet med Sofies forklaring over artiklen.

Der har været blandende reaktioner på Sofies kommentar, men mest af alt var det overraskende, at værten kom med så markant en holdning.

- Det var meget overvældende, at en lille kommentar blev omtalt så meget. Nok især, fordi jeg selv havde glemt, at jeg overhovedet sagde det.

- Jeg kan godt forstå, hvis der er nogen, der synes, at det er en upassende kommentar. Alex er den eneste, jeg kender, der kommer fra Belgien, så kom pludseligt meget tæt på, så derfor fløj den kommentar bare pludseligt ud af mig.

Reem vinder X Factor 2016 foran Embrace, vurderer Louise Meyer (Foto: Mogens Flindt). X Factor Ingen tvivl: I aften vinder Reem X-Factor

Sofie har ikke selv læst nogle af de negative kommentarer, og hun har haft travlt med finalen, men det er dog ikke gået helt forbi værtens næse.

- Nu har jeg så meget storhedsvanvid, at jeg kun læser de søde kommentarer om mig, så jeg har ikke læst noget negativt.

Christoper med Reem og Brandon Beal. (Privatfoto) Underholdning Reem får hjælp fra Christopher

(FOTO: Mogens Flindt) X Factor Remee og Mathilde til X Factor med baby-Kenya

Hør vindersangen fra fredagens X Factor-afgørelse hver time hele lørdagen på Ekstra Bladet Radio.

12 kommentarer
Vis kommentarer