X Factor Reem: Jeg har aldrig haft en kæreste

Den 17-årige palæstinenser ved dog, at hun for forældrene må træffe sine valg - bare de gør hende glad - og lige nu er hun glad for at være kommet i stald hos Sony

Ekstra Bladet talte med Reem efter finaleshowet. Hør, hvad hun da sagde om at blive nr. to ved årets X Factor

Reem er stolt over, hvem hun er, hvor hun kommer fra, og hvad hun står for. Af samme grund havde hendes finale-sang 'All That I Want' umiskendeligt mellemøstlige toner i sig.

- Det havde jeg selv valgt. Da jeg blev præsenteret for beatet, faldt jeg for det og sangens puls. Mit krav til min sang var alene, at den skulle virke ægte for mig. Altså relatere sig til den person, jeg er, og da jeg har palæstinensiske rødder, blev den, som I hørte.

Embrace vandt niende sæson af 'X Factor' foran Reem. Foto: Mogens Flindt X Factor X Factor-seere raser: Vi kunne ikke stemme på Reem

Reem vil satse på at få en omsorgsuddannelse - måske noget med fysioterapi - måske noget med børn. Foto: Jonas Olufson
Reem vil satse på at få en omsorgsuddannelse - måske noget med fysioterapi - måske noget med børn. Foto: Jonas Olufson
 

17-årige Reem blev egentlig lettet, da det gik op for hende, at hun ikke var vinderen af 'X Factor'.

-Jeg var simpelthen så træt, at jeg - da Embrace havde vundet - tænkte: Nu kan jeg få hvilet lidt.

Men allerede inden aftenen var omme hos DR, var den unge kvinde blevet kontaktet af Sony, der lod hende forstå, at de havde en kontrakt klar til hende, og at hun nu skulle betragte sig selv som deres kunstner.

'Commitment Issues' er allerede et hit for Embrace. Foto: Mogens Flindt X Factor X Factor-vindere stryger til tops

- Der er ingen underskrifter endnu, men det er da skønt at tænke på, at jeg kan få min musik ud via Sony. Da det hele er meget nyt, ved jeg intet om enkelthederne, så jeg kan ikke sige så meget mere, erklærer hun.

Det var en storesøster og en kusine, der meldte Reem til musik-programmet.

- Min ene søster har også en vildt god stemme, og min far har faktisk kunnet synge en gang, fortæller hun - ergo har hun ikke sin musikinteresse fra fremmede.

Remee har før vundet 'X Factor' to gange - først med Martin Hoberg Hedegaard i 'X Factors' allerførste sæson og sidste år med sangerinden Emilie Esther. Men det er alligevel noget specielt at vinde med Embrace. Foto: Mogens Flindt X Factor Remee: Vi trodsede alle odds

- Min familie er multikulturel, og vi lever ikke overdrevent religiøst, selv om min mor går med tørklæde. Det var i øvrigt noget hun først begyndte på, da hun blev 30, fortæller Reem og tilføjer, at moren blev gift som 17-årig og fik sit første barn, da hun var 18.

- Men det var et valg, min mor selv traf, forklarer hun.

Jeg vil ud og afsøge alle hjørner og alle genrer, så jeg kan finde min egen lyd, forklarer Reem. Foto: Mogens Flindt
Jeg vil ud og afsøge alle hjørner og alle genrer, så jeg kan finde min egen lyd, forklarer Reem. Foto: Mogens Flindt
 

Kæreste-spørgsmål er i øvrigt ikke noget, der fylder meget i Reems familie.

- Jeg har endnu ikke haft en kæreste. Det er sådan set ikke noget, jeg har tænkt over, men jeg ved fra mine ældre søstre, at de ikke finder danske drenge lige så attraktive, som de eksotiske typer. De kigger mere efter de eksotiske typer - altså unge mænd med mørkt hår. Så spørgsmålet om at have danske kærester er ikke aktuelt hjemme hos os. Og jeg ved, at mine forældre aldrig vil presse mig til at blive kæreste med eller blive gift med en mand, jeg ikke selv er forelsket i. Uanset om det gælder uddannelse eller ægteskab, så har vores mor sagt, at fremtiden skal bero på, om vi er lykkelige. Vi skal have lov til det, der gør os glade, siger hun.

Sofie Linde er for første gang været på X Factor i år. (FOTO: Mogens Flindt) X Factor Sofie Linde om 'Røvhuller'-kommentar: Det fløj ud af mig

Hvor hun befinder sig om ti år, har hun ikke tænkt på, og faktisk har hun heller ingen drøm om at være popstjerne.

- Selvfølgelig vil jeg gerne arbejde med min musik, men ikke kun pop. Jeg vil ud og afsøge alle hjørner og alle genrer, så jeg kan finde min egen lyd. Og det vil jeg gøre også selv om, jeg bliver gift. Sideløbende vil jeg gerne uddanne mig til at hjælpe andre. Det har egentlig været min drøm, siden jeg var helt lille. Lige nu vil jeg gøre mit gymnasieforløb færdig, og så vil jeg tage en omsorgsuddannelse - måske noget med fysioterapi - måske noget med børn. Jeg ved det ikke helt endnu. Der kan ske så vildt meget smiler hun.

 

 

55 kommentarer
Vis kommentarer