Forfatter: Helmig fik mig til at stortude

Mød forfatteren bag 'Helmig og kærligheden' i denne uges 'Dans med de kendte'

Forfatteren og journalisten Kirsten Jacobsen blev mere end overrasket, da hun fik henvendelsen om at skrive bogen om Thomas Helmig - den officielle erindringsbog om man vil.

- Jeg synes måske, at han skulle have valgt en på sin egen alder eller en med forstand på popmusik, men jeg tog imod udfordringen, og det har jeg været glad for, fortæller Kirsten Jacobsen, der blev valgt af Thomas Helmig, fordi sangeren var begejstret for en bog, hun havde skrevet om forfatteren Klaus Rifbjerg.

Enigt panel: Helle er pisse lækker!

- Jeg startede med at lytte al hans musik igennem, så jeg var foreberedt. Og i virkeligheden har det slået mig, hvordan hans tekster er alt andet en letbenede og enkle, fortæller forfatteren, der også var til sit livs første Thomas Helkig koncert i den anledning.

- Jeg kom til at stortude, fordi jeg efter alle disse år pludselig fattede, hvad ham Helmig går ud på. Jeg blev så ramt af ham og hans musik, fortæller Kirsten Jacobsen i denne uges 'Dans med de kendte', hvor hun også røber, at Thomas Helmig ikke nødvendigvis er lykkelig, og hvad han drømmer om i fremtiden uden hjemmeboende børn og fast adresse.

Se interviewet i videoklippet over artiklen.

Se hele denne uges udgave af 'Dans med de kendte' her.