Gramse-producerens selskab bekræftes solgt: Her er køberne

Det ser ud til, at Harvey Weinsteins selskab nu er solgt

Harvey Weinstein ((AP Photo/John Carucci, File)
Harvey Weinstein ((AP Photo/John Carucci, File)

Harvey Weinsteins selskab ser ud til at være blevet solgt i 11. time. Det oplyser en række amerikanske medier.

Hvis alt går efter planen, ender The Weinstein Company, som selskabet kaldes, i hænderne på en investorgruppe, som ledes af Maria Contreras, der har været en del af Obama-administration og milliardæren Ron Burkle.

Se også: Weinsteins filmselskab vil indgive konkursbegæring

Sent torsdag bekræftede parterne, at der var indgået en aftale. Selskabet har udsendt en pressemeddelelse og ifølge The Washington Post, lyder det:

'Aftalen sikrer en klar vej for erstatning til ofrene, og så beskytter den vores ansattes jov.'

En lang række kvinder har anklaget Harvey Weinstein for voldtægt og seksuelle overgreb. Foto: AP Krimi New York sagsøger Weinstein-selskab

'Vi anser dette for at være en positiv udvikling på det, der har været ualmindelig svære betingelser.'

På vej mod konkurs
Aftalen kom på plads på et tidspunkt, hvor konkursen nærmest var indtruffet. Mandag meddelte flere medier, at forhandlingerne var kollapset. I den forbindelse meddelte selskabet, at det ville indgive konkursbegæring. Men nu blev det reddet alligevel.

Intl. kendte Efter Hollywood-stjernens voldsomme styrt: Nu taler stuntmanden

I slutningen af sidste år blev Harvey Weinsteins liv vendt på hovedet, da kvinder på stribe beskyldte ham for sexchikane, voldtægt og generelt pervers at have med at gøre.

Sexanklager på stribe
Blandt andre beskrev Gwyneth Paltrow, at han havde forsøgt at få hende til at give ham massage, mens Uma Thurman fortalte, hvordan han havde blottet sig og forsøgt andre ubehagelige ting.

Harvey Weinstein og Keira Knightley i forbindelse med filmen The Imitation Game i 2014. Hun har slået fast, at hun ikke har været chikaneret af Weinstein, der lige nu bliver beskyldt for blandt andet voldtægt. Foto: John Shearer/Invision/AP Intl. kendte Sex-skandale og skilsmisse: Nu tager 'gramse'-producer nye skridt

Harvey Weinstein har været en af de mest succesfulde producere i Hollywood, og han har været producent på nogle af de mest kendte film fra Hollywood. Blandt andet har han været i spidsen for flere film af Quentin Tarantino som eksempelvis 'Pulp Fiction' og 'Kill Bill' et og to.

Efter skandalen begyndte at rulle skred hans kone, og han blev fyret fra sit eget firma. Siden har der været tavshed fra Weinstein.

17 kommentarer
Vis kommentarer