Annonce:
Annonce:

Gunnvør: - Jeg udelukker ikke flere børn med Oliver

Oliver Bjerrehuus og Gunnvør Vigarsdóttir kan ikke finde ud af at være kærester i længere tid ad gangen

Annonce:
Følg Underholdning

I slutningen af juli måned blev Oliver Bjerrehuus og Gunnvør Vigarsdóttir forældre for tredje gang, men op til fødslen af sønnen Hugo var der ikke ligefrem lutter romantik mellem on/off-parret.

Oliver Bjerrehuus hylder nyfødt søn: - Han er pisse fantastisk

I aftenens afsnit af 'Forsidefruer' kommer det frem, at parret ikke har være sammen i et halvt år, inden veerne melder sig.

Derfor er Oliver heller ikke med, da hans og Gunnvørs første søn kommer til verden. Se klippet her over.

Det er langt fra noget nyt, at Oliver Bjerrehuus og Gunnvør Vigarsdóttirs forhold ikke er af den stabile slags. Alligevel er der altså kommet tre børn ud af det. Hannah, Sigga og lille Hugo, og det er ikke sikkert, at han bliver den sidste i søskendeflokken.

Far til fire: Nu har Oliver Bjerrehuus' eks født

Annonce:

- Jeg udelukker ikke, at jeg skal have flere børn med Oliver, siger Gunnvør Vigarsdóttir til Ekstra Bladet.

Hun trives fint med konceptet, at Oliver nogle gange er i hendes liv og andre gange ikke.

- Vi lever i en moderne familie, og jeg nyder, når han en gang i mellem er der om morgnen, og vi spiser morgenmad sammen og hygger os. Men jeg gad ikke, at det var sådan altid, siger hun.

Kold luft inden fødsel: Bjerrehuus og eks'en taler ikke sammen

Siden hun var med i første sæson af 'Forsidefruer', er Gunnvør Vigarsdóttir blevet kontaktet af flere kvinder, der synes, at hun lever på en cool måde.

- Det er fedt, hvis det kan hjælpe andre, og for mig er det rart at møde noget forståelse, for jeg er ret træt af at skulle forsvare den måde, som vi har valgt at leve på, siger hun.

Oliver Bjerrehuus er også træt af fordømmende folk, der efter hans mening lever et dødsygt liv, fortæller han til Ekstra Bladet.

Annonce:

- Jeg er så træt af at blive dømt. Jeg vil hellere have skåret foden af end at leve et såkaldt normalt liv som dem. Jeg bliver aldrig normal. Det gider jeg ikke at være, siger han.

Det er 12 år siden, at Oliver Bjerrehuus og Gunnvør Vigarsdóttir mødtes og med hans ord begyndte at lege katten efter musen.

- Lige nu er der ro på mellem os, men det er jo lidt som vinden blæser. Heldigvis kan vi godt finde ud af at være forældre, siger han.

Det er i aften klokken 21, at TV3 viser 'Forsidefruer'. Her fortæller Gunnvør Vigarsdóttir blandt andet, at hun synes, at Oliver er en fantastisk far....når han er der.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
BREAKINGBREAKING
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
LIGE NU

Mere fra Ekstra Bladet+

Digital arrogance har skabt et samfund med A- og B-borgere
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: