Husker du pivfrække Pamela? Her er hun som 50-årig

Den canadiske skuespillerinde og model viser fin figur i Saint Tropez

Følg Underholdning

Hold k... en røv

Den 50-årige canadiske skuespillerinde og model Pamela Anderson har for længst brændt sig fast i offentlighedens bevidsthed, efter hun medvirkede i tv-serien 'Baywatch' og poserede i et utal af Playboys blade.

Kæmpe billed-kavalkade: Sexbomben Pamela fylder rundt

Efterfølgende har hendes arbejdsliv taget en drejning, og hun er senere blevet kendt som aktivist for blandt andet dyrevelfærdsorganisationen PETA.

Den mere godmodige tjans kan tilsyneladende også kræve sin ferie. I hvert fald er hun spottet i det franske kendisområde Saint Tropez, der ligger på den sydlige kyst ud til Middelhavet.

 

Her viser hun formerne på luksusresortet Bagatelle, der har sin egen private strand og en kanondyr restaurant, hvor gæsterne blandt andet kan mæske sig i frisk fisk fra havet.

Pamelas bryster truer med udbrud - og lidt ekstra til husarerne

Her kan man få hummer for 285 kroner per 100 gram. Man skal dog minimum bestille for 800 gram, og derfor kan Pamela ikke slippe for mindre end 2280 kroner, hvis hun beslutter sig for denne ret.

 

Det lader da heller ikke til, at Pamela Andersen har overspist. Hun fremstår ganske slank og i særdeles flot figur i det franske sammen med en for avisen ukendt mand.

Ashley går Pamela i bedene

Få et tilbageblik på Pamelas liv og karriere her.

Mere fra Ekstra Bladet+

Uduelighed er ingen hindring for millionløn

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+