Jodie Marsh til eks-mand: Stik piben ind eller du får sandheden

Og den vil tvinge James Placido til at forlade landet

Her ses silden på stranden i Barbados sidste år. (Video: Splash)
Følg Underholdning

Den britiske bodybuilder og model, Jodie Marsh, er ved at blive skilt fra sin mand gennem bare otte måneder, kollega James Placido, og det går ikke stille af sig.

Den 37-årige blondine går så vidt at skrive på flere åbenhjertige twitter-beskeder, at hun vil fortælle den virkelige grund til skilsmissen, hvis han fastholder sit krav om at få penge fra hende, og så vil han være nødt til at forlade landet.

Så forhadt vil han blive.

Reality-stjerne skilt efter otte måneder

 

Sandheden er min ammunition
'Han er virkelig ikke interesseret i at få sandheden frem. Tro mig, han vil være nødt til at forlade landet, hvis folk kendte sandheden. Jeg sparer ham kun for nu, det er min ammunition i skilsmissen. Hvis han er sød og underskriver papirerne og bare 'f..... af, så vil jeg også være sød'.

Verdens vildeste reality-stjerne? Mød damen, der altid siger ja

'Skulle han sige noget dårligt om mig, så vil han være nødt til at opfinde det og lyve, eftersom jeg ikke satte én fod galt i vores ægteskab', skriver hun.

Jodie Marsh advarer også andre kvinder om at falde for James Placido.

Trangt med plads i bikini-toppen

 

Lad ham ikke være alene
'Og... Hvis nogen damer fornøjer sig med sex med James lige nu, så giv ham ikke penge, lad ham ikke være alene i dit hus, lad ham ikke være alene med børn og dyr. Stol ikke på hans løgne, når han fortæller dig, hvad du gerne vil høre'.

Jodie Marsh var dog faldet lidt ned et par dage senere, hvor hun lagde et nærbillede på Instagram af sin nøgne overkrop med hånden til at dække for brystet.

'Jeg levede i cølibat i fem år, nu vil jeg leve i cølibat i yderligere fem år. Men det behøver ikke at betyde, at jeg vi være en god pige', skriver hun.

Jodie Marsh er en decideret frækkert (Video: Splash)

BREAKINGBREAKING
BREAKINGBREAKING

Mere fra Ekstra Bladet+

Der skides grønne grise i Statsministeriet

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind