Josephine er Årets Side 9-pige

Vinderen af Årets Side 9-pige 2016 er nu fundet - følg med LIVE

Se eller gense kåringen af Årets Side 9-pige her.

Side 9-pigen og Ekstra Bladet er et perfekt match, og hvert år på denne tid kåres det forgangne års bedste model - på baggrund af jeres stemmer.

Nu er Årets Side 9-pige 2016 fundet, og Ekstra Bladets chefredaktør Poul Madsen har kåret vinderen.

Josephine fik flest stemmer fra læserne og har dermed vundet konkurrencen.

Sally kom ind på en flot andenplads, mens Holly kom ind på en tredjeplads.

Her forklarer Holly, hvorfor hun endte med at få brysterne smurt ind i bacon.

Med titlen følger også en pengepræmie på 10.000 kroner til vinderen, 5.000 til nummer to og 2.500 til tredjepladsen. De tre finalister modtager også et gavekort til Face-it-beauty skønhedsklinik.

Lær finalisterne at kende
Herunder kan du læse mere om de tre finalister. Josephine, som vandt månedens Side 9-pige i februar og nu er Årets Side 9-pige, Sally som blev månedens Side 9-pige i marts, og Holly, som blev månedens favorit i november.    

Du kan enten se med i playeren øverst eller læse mere om pigerne nedenfor

Sådan præsenterede Josephine sig i Årets konkurrence (Foto: Joan Divine)
Sådan præsenterede Josephine sig i Årets konkurrence (Foto: Joan Divine)
 

Josephine, 28 år og bor i Skive. Blev månedens Side 9-pige i februar. Bor til dagligt i Skive og har to børn. Hun arbejder som hundetræner, og nyder ellers det stille og rolige liv som mor. Josephine blev Side 9-pige fordi hendes søster var det, så det var et helt naturlig valg selv at blive det. I dag arbejder de to søstre sammen, Joan tager billeder og Josephine er model. Josephine er bidt af en gal Side 9-pige, hun tjekker trofast hver dag hvem der er på siden.

Sally var også med i opløbet om titlen (Foto: Covermodel)
Sally var også med i opløbet om titlen (Foto: Covermodel)
 

Sally, 26 og fra Hjørring. Blev månedens Side 9-pige i marts. Sally kommer fra Nordjylland og bor i dag i Hjørring. Hun bor sammen med sin kæreste, og arbejder som social og sundhedshjælper. Sally har faktisk mødt sin kæreste takket være Side 9. Han havde set hende som Side 9-pige, og kontaktede hende, men først to år inde i forholdet erkendte han, at han havde set hende i avisen og taget kontakt.

Holly er kendt for sine særprægede billeder (Foto: Covermodel)
Holly er kendt for sine særprægede billeder (Foto: Covermodel)
 

Holly, 35 år og fra Odense. Blev månedens Side 9-pige i november. Holly er en glad og energifyldt pige, der er altid gang i hende. Når Holly ikke har travlt med at vise sig frem på Side 9, så har hun enten travlt med at arbejde som stripper, overveje sin fremtid som skør kattedame, eller jagte forsangeren fra Volbeat. Holly leverer altid billeder som er kreative og anderledes, hun har sin helt egen billedstil.

Du kan se mere her:

(Foto: Anders Lindved / Redigering: Lasse Brøndal)

Holly, 35 år og fra Odense - Månedens Side 9-pige i november.

(Foto: Anders Lindved / Redigering: Lasse Brøndal)

Side 9-pigernes helt private billeder