Annonce:
Annonce:

Kan man kalde det en kjole? Sangbabe viser kroppen frem på rød løber

Sangerinden Bleona gik tomhændet fra søndagens musikprisoverrækkelse. Til gengæld viste hun aftenens nok frækkeste outfit frem. Se den veldrejede model og sangerinde herunder

Annonce:
Følg Underholdning

Til de helt store kendis-arrangementer for film- og musikbranchen i Los Angeles plejer der ikke at skorte på kvinder i flotte, fantasifulde og - ikke mindst - vovede kjoler.

Men sangerinden Bleona Qereti tog den alligevel skridtet videre til søndagens '2017 American Music Awards', der løb af stablen i Microsoft Theater i den californiske engleby. At kalde hendes tøjvalg denne aften for en kjole ville nemlig være regulær falsk varebetegnelse.

Hvad man kan kalde det, må du selv vurdere efter at have set videoen, men faktum er i hvert fald, at mængden af stof er uhyre begrænset. Bleona, som hun normalt kendes som, er ikke bange for at vise hud både oppe og nede.

Den albanskfødte sangerinde, der også jobber som model, har tidligere arbejdet sammen med så store producernavne som Timbaland, der har produceret for Justin Timberlake, Madonna og Missy Elliott.

Aftenens helt store vinder kan i øvrigt opleves på 2018-udgaven af Roskilde Festival. Bruno Mars hev både priser hjem for 'Årets Kunstner', 'Årets Musikvideo', 'Årets Album' og 'Årets mandlige kunstner' i pop-rock-kategorien samt flere.

Se flotte Bleona i videoen øverst.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
A-kraft i baghaven - manges haver står klar
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: