Annonce:
Annonce:

Kardashian om stedfars kønsskifte: Vi får terapi

Realitystjernen Kim Kardashian har opsøgt terapi, efter hendes stedfar, Bruce Jenner, har afsløret, at han føler sig mere som kvinde

Kim Kadarshian forlader sin fars hus for at støtte ham i Malibu. (Video: Splash)
Annonce:
Følg Underholdning

Bruce Jenner taler ud: Jeg er en kvinde

Når manden, der har ageret som ens far i knap 25 år, pludselig fortæller, at han i virkeligheden føler sig mest som kvinde, kan det ikke undgå at påvirke familien.

Selvom realitystjernen Kim Kardashian støtter sin stedfar, Bruce Jenner, fuldt ud, lægger hun ikke skjul på, at Jenners offentlige udmelding om sin kønsidentitet kræver lidt arbejde for familien.

Det fortæller Kim Kardashian i NBC's talkshow 'Today Show', der sendes mandag den 27. april.

- Det kræver stadig lidt tilvænning og lidt, du ved, familieterapi, siger hun til talkshowværten Matt Lauer i et klip fra den kommende udsendelse, som NBC har lagt på deres hjemmeside.

Bruce Jenner overtog rollen som far for Kardashian-børnene, da han i 1991 giftede sig med Kim Kardashians mor, Kris Jenner.

Annonce:

Fredag talte den tidligere olympiske guldvinder, som også optræder i Kim Kardashians realityshow, 'Keeping up With the Kardashians', for første gang offentligt om sin kønsidentitet.

Det skete i et interview med den berømte amerikanske talkshowvært Diane Sawyer.

Kendisser støtter Bruce Jenner som kvinde

Her fortæller Bruce Jenner, hvordan han føler, at han har en 'kvindelig sjæl', og at hans hjerne er meget mere kvindelig end mandlig.

Efter interviewet flød de sociale medier nærmest over af positive tilbagemeldinger og kommentarer til Bruce Jenner. Blandt andre fra Kris Jenner, som kaldte sin eksmand for sin 'helt'.

Kim Kardashian var heller ikke sen til at udtrykke sin støtte og kærlighed på de sociale medier, hvor hun kalder sig selv for 'stolt datter'.

I interviewet med Matt Lauer lægger 'Keeping up With the Kardashians'-stjernen heller ikke skjul på, at hun støtter sin stedfar 100 procent i hans transformation.

Annonce:

- Vores familie er meget tæt. Jeg ser hele tiden overskrifter som fortæller, hvordan vi ikke støtter ham, og at min mor føler sådan og sådan, men det er alt sammen det pure opspind, siger hun.

Bruce Jenner skal være farfar – eller farmor

Ud over de fire Kardashian-søskende Kourtney, Kim, Khloe og Rob, nåede Bruce Jenner at få to døtre sammen med Kris Jenner, inden parret annoncerede deres separation i oktober 2013.

Kim Kardashians biologiske far advokaten Robert George Kardashian døde i 2003.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Stadig en stank af magtmisbrug i minksagen
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: