Kendis-direktørpar sætter million-villa til salg

Tjener over 11 millioner kroner på Frederiksberg-villaen, som de har haft siden 1994

Merete og Anders Eldrup (Foto: All Over Press)
Merete og Anders Eldrup (Foto: All Over Press)

Det kendte direktør-ægtepar Anders Eldrup og Merete Eldrup har sat deres 266 kvadratmeter store villa på Frederiksberg til salg for den nette sum af 14 millioner kroner.

I annoncen beskrives villaen som 'smuk, imponerende og arkitektonisk korrekt'.

'En betagende villa i enhver henseende. Ejendommen er beliggende i det eksklusive villakvarter ved 5. Juni Plads. Herfra er man tæt på det hyggelige by-liv, som Frederiksberg byder på, flere parker og grønne områder, den nye svømmehal, der bliver lavet på Frederiksberg samt gå-afstand til Metro', hedder det bl.a.

Stabilt par
Man kan ikke beskylde de to Eldrup'er for at flytte rundt i tide og utide. De købte villaen helt tilbage 1994, hvor de betalte helt nøjagtigt 2.419.632 kr. for ejendommen, som ifølge  annoncen 'på alle områder omfatter en hverdag i luksus':

'Ejendommen besidder en herskabelig stil og stemning lige fra de smukke stuklofter, markant træværk, brændeovn, flotte sildebensparket samt de sprossede vinduer. Hjertet i det dejlige hjem er de smukke stuer en suite, hvorfra der er direkte adgang til terrasse og have med udsigt over villakvarteret. Herfra kan solen, roen og udsigten nydes hele dagen.'

Overskud: 11,5 millioner
Får Anders og Merete Eldrup den udbudte pris for herligheden, kan de altså se frem til et net lille overskud på 11,5 millioner ubeskattede kroner. Det er dog ikke et rent overskud, da ægteparret ifølge tingbogen skylder godt 3 milllioner kr. for et lån i Nykredit.

Anders Eldrup er mest er kendt i offentligheden som tidligere direktør for DONG, som han måtte forlade brat i 2012, da det kom frem, at flere nøglemedarbejdere lukrerede på nogle helt uhyrlige medarbejderkontrakter og fastholdelsesaftaler, som bestyrelsen afviste at kende noget til.

Dobbeltrolle
Merete Eldrup er direktør for TV2. Hun kom senest  i offentlighedens søgelys, da der for nylig blev sat spotlight på hendes dobbeltrolle som TV-direktør og næstformand for bestyrelsen i Nykredit, da titusindvis af boligejere rasede over, at det Nykredit-ejede Totalkredit satte deres bidragssatser op.

Den gang blev det bl.a. kritiseret, at Merete Eldrup ikke selv blev ramt af forhøjelserne, da hendes lån med en enkelt undtagelse som nævnt er i Nykredit og ikke i Totalkredit.

Nykredit-koncernen får dog en vis glæde af villa-salget, da ejendommen er udbudt gennem koncernens ejendomsmæglerkæde, Nybolig.

Her er boligannoncen

Ekstra Bladet har i dag på bopælen og via TV2's pressekontakt forgæves forsøgt at få en kommentar fra parret til hussalget.

Frederiksbergvillaen er sat til salg for 14 millioner kr. Tesla'en i indkørslen følger ikke med. Foto: Mogens Flindt
Frederiksbergvillaen er sat til salg for 14 millioner kr. Tesla'en i indkørslen følger ikke med. Foto: Mogens Flindt
 

 

169 kommentarer
Vis kommentarer