Kessler jubler: Nu står jeg i skyggen af Lea

Den pensionerede mesterbokser overlader hellere end gerne rampelyset til sin kæreste, der på fredag debuterer som forfatter

Kessler jubler: Nu står jeg i skyggen af Lea

Lea Hvidt forklarer om sin nye bog (Video: Camilia Soltani).

Siden Lea Hvidt første gang mødte Mikkel Kessler, har hun været vant til at stå i skyggen af sin berømte boksekæreste som ’fru påhæng’, men fra på fredag af bliver der ændret radikalt på den rollefordeling.

Kessler annoncerede her i spalterne sit karrierestop for syv måneder siden, men helt stille i offentligheden bliver der nu ikke om den lille familie, for Lea Hvidt debuterer i overmorgen som forfatter med sin første bog ’D.I.Y. med Lea’, der udkommer på forlaget People’s Press.

’Fru Kessler’, der er uddannet i Performance Design og kommunikation fra RUC, giver i bogen alverdens gode råd om ’årets begivenheder’ – lige fra Halloween til barnedåb, fødselsdagsfester og Valentine’s Day.

Mikkel Kessler er trådt et skridt tilbage og har overladt rampelyset til sin kæreste, Lea Hvidt, der her præsenterer sin bog, som er i handlen fra på fredag (Foto: Mogens Flindt).
Mikkel Kessler er trådt et skridt tilbage og har overladt rampelyset til sin kæreste, Lea Hvidt, der her præsenterer sin bog, som er i handlen fra på fredag (Foto: Mogens Flindt).
 

Bogen har Lea Hvidt primært produceret i det år, hun var på barsel med sit og Mikkel Kesslers første barn, i dag 20 måneder gamle Romeo, der i løbet af efteråret bliver storebror til, hvad der end måtte gemme sig inde i den debuterende forfatters mave for tiden.

- Det er en helt speciel oplevelse at have lavet sin første bog, men også lidt nervepirrende. Jeg giver virkelig noget af mig selv, og det er noget, jeg føler, jeg er god til, så hvis det ikke bliver anerkendt, er det da lidt øv, erkender Lea Hvidt.

Mikkel Kessler om Lea: Hun er min kæreste

Opbakning fra hjemmefronten har den 27-årige debutantforfatter dog masser af. Efter først at have været total uforstående overfor bogen om blandt andet cupkakes og bordpynt, blev Mikkel Kessler omvendt undervejs i processen.

- I starten forstod han slet ikke, hvad det var, jeg ville med bogen, men da han så det færdige resultat, syntes han heldigvis, det var godt, smiler Lea Hvidt.

Mikkel Kessler nikker.

- Jeg er rigtig glad på Leas vegne. Nu er hendes bog færdig og klar til at komme i handlen og hun kan godt være stolt af bogen.

- Nu har al opmærksomheden drejet sig om mig i mange år, men da jeg ikke ligefrem har elsket at være i medierne, er det super dejligt for mig, at jeg nu skal stå i skyggen af Lea, lyder det fra Mikkel Kessler.