Alexandra er hot historie på Færøerne: Læs her hvorfor

Satire-hjemmesiden InfoPortalurin påstår, at Alexandra er blevet kæreste med den tidligere fodboldspiller Hans Fróða Hansen

Alexandra er hot historie på Færøerne: Læs her hvorfor

Alexandra har ifølge en satire-side på Færøerne blevet kæreste med en tidligere færøsk fodboldspiller. her ses hun følge sin søn Felix i skole. (Foto: Jonas Olufson)

Den 51-årige grevinde Alexandra, der i går afslørede, at hun skal skilles fra sin ægtemand gennem otte år, Martin Jørgensen er usædvanligt hot stof på Færøerne. Her skriver den færøske satire-hjemmeside InfoPortalurin nemlig, at Alexandra netop nu er på Færøerne, hvor hun er sammen med sin nye færøske kæreste, den tidligere fodboldspiller Hans Fróða Hansen.

Se den færøske satire-hjemmesides historie om Alexandra her

I artiklen tror InfoPotalurin først, at Alexandras nye kæreste på Færøerne er en anden fodboldspiller, nemlig Jan Allan Muller, men så finder de senere ud af, at det faktisk er Hans Fróða Hansen.

Grevinde Alexandra: Derfor skal vi skilles

Mødte hinanden ved festival i København
InforPortalurin skriver også, at Alexandra i maj måned i år mødte Hans Fróða Hansen ved den lille nordiske festival, Frigg-festivalen i København, der har specialiseret sig i musik fra Færøerne, Island og Grønland. Og at de er blevet set sammen flere gange siden. Og InforPortalurin slutter af med at konstatere, at de tror, at  parret er meget mere end bare venner.

Ekstra Bladet ringede straks til chefredaktøren Eirikur Lindenskov fra den store færøske avis Sosialurin for at høre, om der overhovedet er noget om den satiriske historie, og for at høre, hvorfor satire-hjemmesiden sætter Alexandra i en kærlighedsforbindelse med den tidligere fodboldspiller Hans Fróða Hansen.

Parterapeut: Alexandras forklaring er menneskelig

Creme-konge fra Færøerne
- Hans Fróða Hansen er tidligere fodboldspiller, og han kan godt lide at være i mediernes søgelys som en slags kendis. Han har blandt andet lavet cremer til mænd, og han har også været en del i USA, hvor han fik taget et billede sammen med Pamela Anderson. Han er i gåseøjne lidt af en playboy set med færøske øjne, fortæller chefredaktøren fra den færøske avis Sosialurin, Eirikur Lindenskov til Ekstra Bladet og tilføjer:

- Jeg tror, at de bruger Hans Fróða Hansen i satire-historien, fordi han er typen, der godt kan lide at få opmærksomhed. Men når man driller ham, er han ikke så glad for det, siger Eirikur Lindenskov.

Chefredaktøren understreger dog, at den satiriske historie intet har med virkeligheden og gøre og bare er fis og ballade. Ren og skær humor.

Gæv Alexandra fulgte selv søn i skole

Hans Fróða Hansen fotograferet i år 2007.(Foto: PR Foto)
Hans Fróða Hansen fotograferet i år 2007.(Foto: PR Foto)

Alexandra er hot historie på Færøerne: Læs her hvorfor


Her kigger Ekstra Bladet tilbage på grevindens ægteskab med Martin Jørgensen.