Alexandra klar til nyt job – åbner eget firma

Grevinden er klar til at hoppe i arbejdstøjet igen og har registreret et firma i sit eget navn

Se interview med Alexandra fra den danske gallapremiere på James Bond filmen 'Spectre' i oktober. (Video: Ritzau)

Meget tyder på, at grevinde Alexandra er færdig med at være til pynt. Den 51-årige eksprinsesse har ifølge BT registreret sin egen virksomhed i CVR-registret og virker dermed klar til at tage hul på et ny kapitel af sit liv ude på arbejdsmarkedet.

Grevindens virksomhed hedder meget passende 'Grevinde Alexandra' og er registreret under branchekode702100, som ifølge virksomhedsregistret dækker over public relations og kommunikation.

Overfor avisen bekræfter Alexandras sekretær, Eiliyah Julie Jacobsen, at det er grevinden, der står bag firmaet, og at det skal være omdrejningspunktet for et kommende job.

- Grevinden har formelt genaktiveret det gamle enkeltmandsfirma for på et senere tidspunkt at have rammerne på plads for et fremtidigt arbejde, skriver hun i en mail til BT.

Præcis hvad grevinden skal lave, er dog en velbevaret hemmelighed endnu. Hvis det overhovedet endeligt er på plads. Og om det nye firma overhovedet har noget med kommunikation at gøre, vil sekretæren ikke bekræfte.

Grevinde Alexandra: Derfor skal vi skilles

- Det er registreret sådan, fordi der skal angives noget, men det fortæller på ingen måde, hvad grevinden eventuelt har tænkt sig at beskæftige sig med på et tidspunkt, fortæller Eiliyah Julie Jacobsen.

Siden Alexandra i en højest usædvanlig pressemeddelelse den 8. september sidste år meddelte, at hun skulle skilles fra Martin Jørgensen, har hun taget tilløb til flere ændringer i sit liv. Blandt andet har hun sat den svinedyre herskabsvilla på Svanemøllevej nord for København til salg.

Alex sælger villaen

Alexandra fik boligen af prins Joachim kvit og frit i forbindelse med skilsmissen – og nu er den sat til salg for 25 millioner kroner. Så selvom grevinden skal finde et nyt og for en eksprinsesse passende sted at bo, er der formentlig også en slat penge til lidt startkapital i den nye virksomhed.

Grevinden Alexandra har i øvrigt masser af erhvervserfaring fra tiden før, hun mødte den danske prins. Her arbejde Alexandra Christina Manley, som hun den gang hed, som vicedirektør i managementfirmaet GT Management Ltd.