Annonce:
Annonce:

Frederik og Marys spejlblanke julekalender

Kronprinsparret har ikke en eneste arbejdsdag i december måned

Frederik og Mary har ikke travlt i december måned. (Foto: AP)
Frederik og Mary har ikke travlt i december måned. (Foto: AP)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Kongelige

Man skulle være kronprins. Eller kronprinsesse. For mens vi andre knokler på jobbet, køber ind, vasker tøj, laver mad, henter unger OG samtidig skal have klaret alle julegaveindkøbene uden at blive ramt af julestress, så har Frede og Mary trukket stikket ud i hele december måned.

Ifølge kronprinsparrets officielle kalender har de ikke en eneste arbejdsdag i hele december måned. Med andre ord er deres julekalender spejlblank.

Officielt besøg
Parrets sidste opgave sammen var det officielle besøg i Australien, hvor Mary blev modtaget som en rockstjerne på sin mere oprinde breddegrader. Besøget varede fra den 19. til den 26. november, og derefter fortsatte Frederik et par dage mere i arbejdstøjet i Vietnam, mens kronprinsessen som sank i jorden med sine tvillinger.

LÆS OGSÅ: Mary på vej til Tasmanien uden Frederik

Pligterne i Vietnam sluttede torsdag for kronprinsen, der nu har sat kursen mod Australien, hvor han sammen med Mary og ungerne skal holde ferie på Tasmanien med kronprinsessens familie.

LÆS OGSÅ: Her overrasker Mary alle

Skal ikke lave noget
- Vi skal ikke lave noget som helst. Vi skal bare hygge med min familie og venner. Ikke spor andet, siger Mary om opholdet på sin fødeø til Billed Bladet.

Præcis hvor lang tid Frederik og Mary bliver med deres fire børn på Tasmanien, vides ikke. Men kalenderen rummer plads til flere ugers ferie under de varmere himmelstrøg - helt uden julestress.

Man skulle være kronprins. Eller kronprinsesse!

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

DAGENS EKSTRA BLADET+

Annonce:
Nyttig idiot for islamister
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: