Mary på vej til Tasmanien uden Frederik

Kronprinsparrets officielle besøg i Australien slut. Frederik på vej til Vietnam, og Tasmanien venter på Mary

Efter noget, der ofte lignede en lang hyldest, er kronprins Frederik og kronprinsesse Marys officielle besøg i Australien slut.

Det betyder imidlertid ikke, at kronprinsparret er på vej hjem fra den anden side af Jorden.

For Frederik skal arbejde lidt endnu. Mandag indleder han et officielt besøg i Vietnam sammen med en erhvervsdelegation.

Det varer frem til den 1. december, hvor han så atter flyver til Australien.

For Mary bliver i sit nu tidligere hjemland, og hun ventes ifølge australske medier at tilbringe mindst en uge i Tasmanien, hvor hun voksede op.

Avisen The Mercury skriver på sin netavis, at der ikke har været officielle meldinger om, hvornår hun kommer til Hobart i Tasmanien på det private besøg.

Men byens internationale lufthavn har været fyldt med nysgerrige lokale, med pressefolk og paparazzofotografer, som alle har ventet på at få et glimt af Mary.

Imidlertid er Mary ingen novice, når det gælder om at tackle fotografer. Hun var senest i Tasmanien i august sidste år, og da lykkedes det hende at snige sig ind i Hobart under pressens radar.

The Mercury skriver, at der ikke ventes officielle arrangementer under Tasmanien-besøget, hvor hun har sine fire børn med, Christian, Isabella og tvillingerne Josephine og Vincent.

Når Frederik har solgt danske varer i Vietnam, ventes han også til Tasmanien.