Dansk prinsessebryllup med genbrugsslør

Fredes kusine - prinsesse Nathalie - stiller sig ikke tilfreds med at sige 'ja' til sin mand en enkelt gang. I dag holder hun et nyt bryllup, men sløret har været brugt fem gange tidligere

Anden gang er lykkens  gang. Her er hestepigen Nathalie og gemalen Alexander fotograferet i Sverige til Victorias bryllup. (Foto: All Over)
Anden gang er lykkens gang. Her er hestepigen Nathalie og gemalen Alexander fotograferet i Sverige til Victorias bryllup. (Foto: All Over)

LÆS OGSÅ: Prinsesse Nathalie har født en søn

I eftermiddag bliver kronprins Frederiks dansk/tyske kusine prinsesse Nathalie og Alexander Johannsmann gift i den evangeliske kirke i Berleburg.

Men det er ikke første gang, de to turtelduer siger 'ja' til hinanden. Nathalie og Alexander blev borgerligt viet 27. maj sidste år, få uger før prinsessen fødte sin søn, Konstantin.

Det var ikke helt efter planen, at den nu 35-årige prinsesse skulle have et barn, før hun var blevet gift, og derfor hastede det med at blive borgerligt viet.

Fest på ridebanen
Men hverken parret eller familien skal snydes for det store kirkebryllup, så Nathalie og Alexander har valgt at lave en stor fest ud af den kirkelige velsignelse i dag, hvor mor og far - prinsesse Benedikte og prins Richard leger med.

Brudens slør er ifølge Billed Bladet det samme, som tidligere er blevet brugt af dronning Ingrid, dronning Margrethe, kronprinsesse Mary, prinsesse Benedikte, og hendes storesøster, prinsesse Alexandra.

Det forventes, at der møder 300 op til højtideligheden i kirken, hvoraf 200 efterfølgende skal med til fest i et kæmpe telt på ridebanen ved Berleburg Slot.

0 kommentarer
Vis kommentarer