Tvillingerne hedder Vincent og Josephine

Den lille prins hedder Vincent Frederik Minik Alexander, og prinsessen hedder Josephine Sophia Ivalo Mathilda

WEBTV: Her er dagens nydøbte hovedpersoner

Den lille tvillingeprins får navnet Vincent Frederik Minik Alexander, og prinsessen skal hedde Josephine Sophia Ivalo Mathilda.

De to børn på lidt over tre måneder fik for kort tid siden deres nye navne i Holmens Kirke i København, hvor deres to storesøskende, deres forældre og 232 gæster overværede dåben.

Kronprins Frederik bar den lille prins, mens mor Mary holdte tvillingesøsteren. De to storesøskende opførte sig eksemplarisk i kirken, hvor de stolte sad roligt ved siden af mor, far og de to små tvillingesøskende.

LÆS OGSÅ: Navneforsker: Flot og personligt navnevalg

Søskendekærligheden blomstrer
Der er ingen tvivl om, at Isabella og Christian begge er meget begejstrede for familiens nye medlemmer. Begge havde de svært ved at holde fingrene for sig selv og sad hele tiden og nussede de små på håret og på armene.

Tvillingerne har hver seks faddere, hvoraf fire i alt er kongelige. Isabella har også seks faddere, men Christian er som den eneste af de fire søskende den stolte og heldige ejer af i alt otte faddere - heraf er fem kongelige.

LÆS OGSÅ: Morbror og moster står fadder

Begge tvillinger så ud til at have spist godt - især Josephine - siden de i januar sidst blev vist frem for offentligheden på vej hjem fra Rigshospitalet.

LÆS OGSÅ: Margrethe løste dåbbørnenes tøjkrise

Tvillingerne holdt sig vågne og nysgerrige under dele af gudstjenesten, dog måtte far Frederik træde til med en sut til den lille prins Vincent, der undervejs blev en smule utilfreds.

Kronprinsparret er kendt for at have let til tårer under begivenheder som bryllup og barnedåb, men denne gang havde parret rigeligt med at holde styr på tvillingerne og deres storesøskende.

LÆS OGSÅ: På Amalienborg venter festen

EKSTRA: Hvis du har svært ved at falde i søvn i aften efter dagens spændende begivenheder, kan du læse hele dåbstalen her