Annonce:
Annonce:

Tvillinge-prinsessen indlagt

Kronprinsparrets lille datter har været indlagt på Rigshospitalet, men er nu blevet udskrevet

Siden tvillingerne den 14. januar forlod Rigshospitalet, har offentligheden ikke fået et glimt af de royale rollinger. (Foto: Kenneth Meyer)
Siden tvillingerne den 14. januar forlod Rigshospitalet, har offentligheden ikke fået et glimt af de royale rollinger. (Foto: Kenneth Meyer)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Kongelige

Kronprinsparrets yngste barn - den lille tvillingepige, der kom til verden den 8. januar i år, har været indlagt på Rigshospitalets neonatalklinik. Det bekræfter kongehusets kommunikationschef Lene Balleby overfor Ekstra Bladet.

Ifølge hoffet skyldes indlæggelsen, at den lille pige blev forkølet. Ekstra Bladet erfarer, at prinsessen derudover fik problemer med slim i luftvejene, men det vil hoffet ikke bekræfte.

Præcis hvornår prinsessen har været indlagt, ønsker man fra kongehusets side heller ikke at gå i detaljer med. Men prinsessen er blevet udskrevet og har det godt, forsikrer Lene Balleby.

Annonce:

Ingen billeder
Både da prins Christian og prinsesse Isabella kom til verden, blev der få dage efter udsendt officielle billeder af tronfølgerne. Men ingen har set noget til tvillingerne, siden de første gang blev udskrevet af Rigshospitalet den 14. januar. Og det har sat gang i spekulationerne om, hvorvidt alt er i orden med de to royale babyer.

- Hvornår får vi nogle billeder af tvillingerne at se?

- Hvad angår de officielle billeder er datoen endnu ikke fastsat, siger Lene Balleby.

Da prins Christian blev født den 15. oktober 2005, var han dårligt nok kommet hjem fra Rigshospitalet, før de første officielle billeder af prinsen blev sendt ud til den danske verdenspresse.

Viste familieidyl
Heller ikke da lillesøster Isabella kom til verden i april 2007, varede det længe, før Frederik og Mary ønskede at vise deres prinsesse frem.

LÆS OGSÅ: Se de første officielle prinsessebilleder

Billedserien af den knapt 20 dage gamle prinsesse blev endda krydret med fotos af den lykkelige kernefamilie.

Som Ekstra Bladet tidligere har skrevet er der heller ikke noget spor af tvillingerne på kronprinsparrets officielle hjemmeside.

LÆS OGSÅ: Hvad er der blevet af tvillingerne?

- Tvillingerne kommer først på hjemmesiden, når de er døbt og har fået et navn, som det også har været traditionen med de øvrige børn, siger Lene Balleby.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Der er et mordforsøg i gang
Annonce:
Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: