Annonce:
Annonce:

Marie spurgte farmor

Prinsessen fortæller i et nyt interview, at hun var længe om at give kornprinsen sit ja. Først måtte hun drøfte det med sin farmor

Prinsesse Marie med sin lille familie. (Foto: AP)
Prinsesse Marie med sin lille familie. (Foto: AP)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Kongelige
Når man som en fremmed fugl forelsker sig i en dansker og flytter til landet, giver det ofte mange problemer. Sproget, maden, humoren og kontakten til tidligere venner kan være en stor hæmsko i hverdagen.

Det er noget, franskfødte prinsesse Marie kan tale med om. Det er selv om, hun har giftet sig med prins Joachim og dermed er blevet en del af det danske kongehus og har fået en lang række privilegier, som er få beskåret.

I et længere interview i ugebladet Femina fortæller hun om de mange overvejelser, hun gjorde sig, da prins Joachim friede til hende for over to år siden.

Lyttede til farmor
I virkeligheden var det hendes allerbedste ven – farmor på nu 92 år – hun lyttede til, inden hun traf valget om at sige ja, afslører hun.

– Jeg har delt mange hemmeligheder med min bedstemor. Hun ser ikke på, hvad folk er, hun ønsker bare, jeg er glad. Det første hun nævnte var ’Men han har været gift før’. Det sagde hun, inden hun havde mødt ham.

Men prins Joachim var smart. Han valgte at bede Maries farmor, som den første, om lov til at få hendes hånd. Via charme fik han overtalt den ellers religiøse kvinde. Og hun synes nu, at barnebarnet har gjort et godt valg.

Elsker flæskesteg
Prinsesse Marie afslører også, at hun elsker flæskesteg samt rugbrød og sild. Hun synes desuden, at dansk og fransk humor ligner hinanden meget.

– Jeg elsker at grine, siger hun videre og sætter en stor latter op, da hun bliver spurgt, om hun skal flere børn end prins Henrik og sine to bonussønner, prins Nicolai og prins Felix:

– Yes, I would love to.
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Annonce:
En formand, der gør, hvad der bliver sagt
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: