Score-prinsen

Nikolai førte sig frem i cirkusmanegen på sin fødselsdag

Nikolai hoppede i manegen og gav cirkusprinsesse Melina, otte, ikke bare et, men to kys. (Foto: Ajour Press)
Nikolai hoppede i manegen og gav cirkusprinsesse Melina, otte, ikke bare et, men to kys. (Foto: Ajour Press)
Følg Underholdning
Følg Kongelige
Blot 10 år og allerede damernes ven. Prins Nikolai lå ikke på den lade side, da han fejrede sin første runde fødselsdag – med at kysse en vaskeægte prinsesse.

Det skete midt i manegen for bragende klapsalver, da kongehusets muntre prins sluttede sin fest med at optræde på slap line i Cirkus Dannebrog, der holdt gallapremiere ved Trianglen i København.

Og noget tyder på, at knægten har luret nogle tricks af fra far Joachims diskoteksdage, for Nikolai håndterede prinsessen, den otteårige luftartist-datter Melina, med charmerende overbevisning, der ikke efterlod tvivl om, at vi har at gøre med en spirende scoreprins.

Hyp lille elefant
Melina kvitterede med et Dannebrog-ur og et gavekort, så Nikolai kan invitere hele sin klasse på cirkustur. Og så fik den ellers med ’Happy Birthday’, klovneserveret lagkage og en tur på elefanten i pausen, inden den stærkt roste forestilling fortsatte.

Hvad der blev givet med den ene hånd, blev taget med den anden – det fik papfar Martin Jørgensen at mærke, da han blev bestjålet af den elegante lommetyv Kenny Quinn.

Modsat de andre ofre i manegen, var det ikke busbilletter og lejlighedsnøgler, der var at hente i lommerne hos Martin, men en nøgle til Ferrarien og hårde kontanter.

Dem fik han lov at beholde, mens det lykkedes Kenny ubemærket at snuppe Martins dyre modebælte.

Bukserne røg dog ikke ned af den grund. De var udfyldt til bristepunktet –    og selvsiddende –    hvilket morede både grevinde Alexandra og de to prinser.

Mere fra Ekstra Bladet+

Den 4. november 2020 forgreb Danmarks regering sig på demokratiet

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind