Annonce:
Annonce:

Royalt drama i DR's koncerthus

Dronningen vil ikke til koncert med sin tidligere svigerdatter, når DR på lørdag slår dørene op til deres nye koncerthus. Alexandra var ellers inviteret

Der er ballade mellem Margrethe og hendes tidligere svigerdatter. (Collage: ekstrabladet.dk)
Der er ballade mellem Margrethe og hendes tidligere svigerdatter. (Collage: ekstrabladet.dk)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Kongelige

Mens hun stadig var gift med Joachim, var den nu tidligere prinsesse Alexandra og dronning Margrethe pot og pande. Men nu er der så kolde følelser mellem dem, at de ikke en gang kan være i rum sammen.

Dramaet i den kongelige familie giver ifølge Her & Nu Danmarks Radio store problemer forud for den festlige gallakoncert i statsradiofoniens ny koncerthus på lørdag.

Både den samlede kongefamilien, grevinde Alexandra og hendes mand, Martin Jørgensen, er nemlig inviteret til arrangementet, hvor blandt andre Danmarks Radios Pigekor skal optræde. Alexandra er stadig glødende protektor for koret og ville normalt blive modtaget til et arrangement, hvor pigerne synger, med pomp, pragt, blomster og rød løber.

Sur dronning
Og netop den situation huer ikke dronningen.

Det er nemlig forbeholdt Margrethe og resten af den blåblodede familie at få sådan en velkomst, og det vil give noget frygteligt rod i det royale hierarki, hvis Alexandra på lørdag skulle valse ned af den røde løber side som side med eksmanden og hans nye kone. Derfor er grevinden kort og kontant blevet tvunget til at melde afbud.

En talsmand for pigekoret bekræfter ifølge ugebladet, at grevinden er inviteret, men har meldt afbud til gallakoncerten.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Digital arrogance har skabt et samfund med A- og B-borgere
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
BREAKINGBREAKING
Annonce:
Annonce: