Annonce:
Annonce:

Royalt stigekaos på Rigshospitalet

Rigshospitalets forhal er på fjerde døgn belejret af verdenspressen og et massivt arsenal af trappestiger. Måske får vi tvillingerne at se i dag

Indtil videre må vi nøjes med Frederiks 'luftfotos' af den 47 cm. høje dreng og den 46 cm. lange pige. (Foto: Kenneth Meyer)
Indtil videre må vi nøjes med Frederiks 'luftfotos' af den 47 cm. høje dreng og den 46 cm. lange pige. (Foto: Kenneth Meyer)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Kongelige

LÆS OGSÅ: Alexandra og prinserne besøgte Mary

Hvis du i dag har et ærinde på Rigshospitalet i København, skal du ikke lade dig distrahere af den enorme opstilling af trappestiger i hospitalets forhal.

Ifølge Ekstra Bladets journalister på stedet minder forhallen med alle sine høje trappestiger i disse timer mere om 'en malerkonference' end om et hospital, hvilket naturligvis skyldes den forventede nært forstående fremvisning af de nyfødte royale tvillinger.

De cirka 30 trappestiger er stillet op af journalister fra både ind og udland, der derved håber at kunne reservere den bedst mulige plads, når Mary, Frederik og tvillingerne tropper op til fotografering.

Det vides endnu ikke, hvornår kronprinsesse Mary har planer om at vise sig selv og sine nyfødte frem for landets befolkning.

Annonce:

Eneste officielle besked er, at hoffet i passende tid vil meddele pressen, hvornår forældrene og de nye kongelige vil blive vist frem, så alle kan stå klar til at få et glimt af de endnu unavngivne søskende.

ekstrabladet.dk kan for øvrigt dementere forlydender om, at kongehuset skulle have lagt beslag på et større antal fødestuer.

Mary har kun en stue til sin rådighed, og i stuerne ved siden af hende er der stadig fødsler i gang, oplyser Rigshospitalets presseafdeling.

Tvillingerne har gode farver
Søndag var Marys stylist Anja Alajdi på besøg, og hun løftede i den forbindelse lidt af sløret for, hvad vi kan forvente at se.

- Tvillingerne er meget søde og meget små. De er yndige og har gode farver, lød det fra Marys stylist, da hun forlod Riget.

Søndag var ligeledes dagen, hvor prinsesse Isabella og prins Christian fik deres to nye søskende at se. Og ifølge hoffet gik det første møde mellem de fire søskende godt.

- De syntes, det var sjovt at se deres søskende, siger hoffets pressekoordinator Lene Balleby til Ekstra Bladet.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Omkvædet klinger hult fra den socialdemokratiske regering

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: