Annonce:
Annonce:

Maries fødsel i gang

Prinsesse Marie er 13 dage før den officielle termin blevet indlagt på Rigshospitalet for at føde. Joachim er ved Maries side, og hoffet oplyser, at den kommende mor har det godt

Der er lys i Maries fødestue på Rigshospitalet søndag nat. (Foto: Kenneth Meyer)
Der er lys i Maries fødestue på Rigshospitalet søndag nat. (Foto: Kenneth Meyer)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Kongelige

Prinsesse Marie blev søndag aften mellem 21.00 og 21.30 indlagt på Rigshospitalet for at føde hendes og Prins Joachims første barn.

- Det er korrekt. Jeg kan bekræfte, at prins Joachim og prinsesse Marie er blevet indlagt på Rigshospitalet med henblik på at føde. Hun havde det godt ved ankomsten til hospitalet. Jeg ved ikke om vandet er gået, men vil alene bekræfte, at hun er blevet indlagt, og at prins Joachim ledsagede hende, siger hoffets pressechef, Lene Balleby, til ekstrabladet.dk

Veer først på aftenen
Parret ankom til Rigshospitalets familieafsnit og blev begge indlagt først på aftenen, da Marie - ifølge Ritzaus Bureau - havde veer.

Et par biler fra Politiets Efterretningstjeneste foran Rigshospitalet signalerede, at det ikke var et helt almindelig fødselsforløb, der søndag aften gik i gang.

Annonce:

Maries termin var egentlig oplyst til at være den 16. maj, men det lille ny medlem af kongefamilien meldte altså tilsyneladende sin ankomst før tid.

Dette skal man nok ikke lægge alt for meget i, da det er almindelig taktik fra hoffet at oplyse forkert termin til pressen for at skåne den gravide og familien mest muligt.

Det forlyder, at Marie har haft en hel normal graviditet, med alt hvad dertil hører af kvalme og andre mindre gener, men alt i alt har haft en stille og rolig tid.

To storebrødre
Jokkes drenge Nikolai og Felix kan dermed se frem til at blive storebrødre inden for en overskuelig fremtid.

Hvor storbrødrene begge er sommerbørn fra henholdsvis 22. juli 2002 - hvor Felix blev født - og 28. august 1999, hvor Nikolai kom til verden, er den lille ny et forårsbarn.

Begge prinser blev døbt, da de var godt to måneder gamle, så vi kan nok forvente prinse-/prinsessedåb i starten af juli.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Annonce:
Selv ikke en prins kan få det hele
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: