Jokke skred fra Marie

Hovsa: De kongelige glemte den gravide prinsesse, da der forleden var kunstnerbal

Gravide prinsesse Marie fylder godt i landskabet. Alligevel blev hun overset, da gemalen og resten af familien forlod kunstnerballet. (Foto: Thomas Sjørup)
Gravide prinsesse Marie fylder godt i landskabet. Alligevel blev hun overset, da gemalen og resten af familien forlod kunstnerballet. (Foto: Thomas Sjørup)

Gruppen af kongelige er nu blevet så omfattende, at de blå-blodede har besvær med at holde styr på de enkelte medlemmer.

Det fik prinsesse Marie at mærke på egen krop, da hun blev glemt af sin familie, da de royale forlod Christiansborg Slot natten til i går efter kunstnerballet.

Lidt i et om natten samledes alle de kongelige for i samlet flok at forlade festen. Margrethe, Henrik, Frederik, Mary og Joachim nåede da også gennem tre gemakker, før det gik op for dem, at alt ikke var, som det skulle.

Ups! Bag dem stod Marie stadig i ivrig snak med en gæst og havde ikke fået at vide, at det var tid til afgang.

Hurtig lakaj
Til alt held var de rødklædte lakajer i fin form efter at have lodset Mads Mikkelsen forbi pressen for at undgå, at Benedikte skulle støde ind i førsteelskeren.

Tjeneren fik derfor fat i Marie og med hastige skridt ført hende hen til de øvrige kongelige, der måtte stoppe op og vente på, at den pinlige fadæse blev udbedret.

Forinden havde de hver især styret et bord med kunstnere og idrætsfolk, og var Mary formentlig den heldigste med bordfæller som Nikolaj Lie Kaas, Simon Kvamm og Ulrich Thomsen.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Nej Lars, dansk politik har ikke brug for dig – det er omvendt