Danfoss flyver Frede og Mary hjem

Danfoss-koncernens privatfly flyver Frederik og Mary hjem fra uroplagede Bangkok. - Det har hele tiden været planen, meddeler hoffet

Frederik og Mary får et lift hjem af Danfoss. (Foto: Polfoto)
Frederik og Mary får et lift hjem af Danfoss. (Foto: Polfoto)

Selv om al flytrafik netop nu er indstillet i Bangkoks to lufthavne, så har Danfoss et 12-sæders privatfly klar i Thailand, så Mary og Frederik i morgen kan bringes sikkert ud af det bombe-plagede land. Det skriver seoghør.dk

Ifølge SE og HØR's oplysninger har Mary og Frederik takket ja til Danfoss-ledelsens tilbud om at få et lift ud af Thailand i morgen fredag, hvor parret under alle omstændigheder skulle have forladt Thailand.

En henvendelse til hoffet afslører dog, at det hele tiden har været planen, at Mary og Frederiks hjemrejse skal foregå i Danfoss-flyet.

- De har hele tiden skulle flyve fredag, og det har været aftalt længe, at Danfoss-flyet tager kronprinsparret med hjem til Danmark, så der er ikke noget ekstraordinært eller evakuerings-agtigt over det, siger hoffets informationschef, Lene Balleby, til Ekstra Bladet.

Det danske kongehus råder ikke over noget privatfly, men det er velkendt, at erhvervskoncerner som Danfoss, Lego og Mærsk flere gange har stillet privatfly til rådighed for kongefamilien.

Mary og Frederik kan så passende takke i aften, når kronprinsparret som deres sidste officielle opgave under besøget kaster glans og kongerøgelse over en reception afholdt af...Danfoss!

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

De står tilbage og ligner idioter