Mary leger med lego

Kronprinsesse Mary slog et slag for danske virksomheder i Bangkok. Og samtidig fik forældreløse børn hjælp til at bygge med Lego

Mary og Frede var ude at se giraffen - i en noget klodset version. (Foto: All Over Press)
Mary og Frede var ude at se giraffen - i en noget klodset version. (Foto: All Over Press)

Der er ting, der bare hænger ved. Kronprinsesse Mary fik i dag legoklodser i hænderne i et stort indkøbscenter i den thailandske hovedstad, Bangkok, hvor en række danske virksomheder, herunder Lego, er i gang med et erhvervsfremstød.

Lego har sammen med en lokal distributør oprettet såkaldte workshopper, hvor børn kan udvikle deres fantasi ved at bygge lego, og det har forældreløse børn fra børnehjemmet Kru Noi nydt godt af.

10 børn på seks-otte år fra Kru Noi var på Legos udstilling i indkøbscentret, da kronprinsessen kom forbi, og hun viste, at det ikke var første gang, at hun havde lego i hænderne.

Lego er blandt de godt 30 virksomheder, der deltager i erhvervsfremstødet i forbindelse med kronprinsparrets officielle besøg i Thailand. En anden virksomhed er tøjfirmaet Deichmann & Co, der står bag mærket Evita Peroni.

Firmaets udstilling fik også besøg af kronprinsessen og kvitterede med et rapt modeshow.

Mens Mary så på modeller, var kronprins Frederik på arbejde i en nærliggende konferencehal, hvor han åbnede et stort arrangement for danske og thailandske virksomheder.

I øvrigt har kronprinsparret ikke mærket noget til demonstrationerne i Bangkok.