Mary: Vær dig selv

Kronprinsesse Mary har lært hjemmefra, at hun skal være sig selv, og det hjælper hende nu i rollen som kronprinsesse, fortæller hun.

Mary fortæller, at det afgjort har ændret hende, at hun er blevet mor. (Foto: Thomas Wilmann)
Mary fortæller, at det afgjort har ændret hende, at hun er blevet mor. (Foto: Thomas Wilmann)

I Tasmanien voksede kronprinsesse Mary op i et hjem, hvor hun lærte, at det bedste, hun kan gøre, er at være sig selv. Det er en lektie, hun har taget med ind i rollen som kronprinsesse, fortæller hun i et interview med den thailandske avis Bangkok Post.

Interviewet med Mary og kronprins Frederik kommer i anledning af, at kronprinsparret senere på måneden rejser på officielt besøg i Thailand.

- Der er værdier, man får som barn. At være forstående over for forskelle, indfølelse, ærlighed og så videre. Man har disse værdier, man får fra sin familie. Og jeg mener, at det at være sig selv er en vigtig værdi, siger Mary.

I interviewet fortæller kronprinsparret også, at det har ændret dem at blive forældre.

- Man finder afgjort nye og skjulte sider, som man aldrig havde tænkt på, før man fik børn. Men det er skønt. Der er denne kærlighed, man kan give sine børn - den er så ren, siger Frederik.

Mary fortæller, at det afgjort har ændret hende, at hun er blevet mor.

- Mine prioriteter i livet er blevet anderledes. Mit fokus er på mine børn, hvordan de har det, er de glade, er der problemer med dem, siger hun.