Prins Henrik på Pusher Street på Christiania

Royalt besøg på Christiania: Prins Henrik gik søndagstur på Pusher Street i fristaden Christiania

Prins Henrik poserer her sammen med to lokale christianitter, som han fik sig en lille hyggesludder med.(Foto: privatfoto)
Prins Henrik poserer her sammen med to lokale christianitter, som han fik sig en lille hyggesludder med.(Foto: privatfoto)
Følg Underholdning
Følg Kongelige

Hjælp os: Ved du noget? Så send os en mail på 1224@eb.dk eller sms 1224 (alm. takst)

Det er meget normalt, at københavnere kan finde på at gå sig en dejlig tur i de grønne områder på Christiania, eller at turister tager turen forbi fristaden for at se på det verdensberømte mini-samfund. Men det er uhyre sjældent, at Christiania får royalt besøg.

Og det skete, da prins Henrik i søndags ved middagstid spadserede rundt på Christiania, hvor han blandt andet gik igennem den berømte eller berygtede Pusher Street. Her fik den Christiania-besøgende Emil Olieu sig lidt af en overraskelse, da han pludselig fik øje på prins Henrik og fik taget et billede, hvor prins Henrik poserer sammen med to lokale christianitter.

Prins Henrik på Christiania uden livvagterDanskerne er vilde med prins Henriks Christiania-stuntPrins Henrik dybt forgældet

Prinsen og kunsten
- Jeg talte ikke personligt med prinsen. Men jeg ved, at han sagde til de to christianitter, at han bare var ude at gå en hyggelig søndagstur, fortæller Emil, der også mener, at prins Henrik kun havde en enkelt vagt ved sin side.

- Hvordan har du det med, at prins Henrik besøgte Christiania?

- Det er da mega fedt, at han ikke lader sig skræmme af mediernes skræk-kampagner om, at det er farligt at færdes på Christiania. Jeg er også næsten sikker på, at prins Henrik i søndags besøgte Christiania, fordi han er meget kunstinteresseret, og der er jo masser af kunst på Christiania, fortæller Emil og tilføjer: Prins Henrik og Christiania har kunsten tilfælles.

Garder-offer om Henriks hunde: Nu er det nok

Mere fra Ekstra Bladet+

Hvis Herlufsholm var en muslimsk friskole ...

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind