Boliga: Her skal prins Joachim bo

Prins Joachim og prinsesse Marie har købt et palæ nord for København

Prins Joachim kan nu flytte fra Schackenborg. (Foto: Jens Dresling)
Prins Joachim kan nu flytte fra Schackenborg. (Foto: Jens Dresling)
Følg Underholdning
Følg Kongelige

Så kan prins Joachim og prinsesse Marie godt begynde at pakke flyttekasserne med sølvtøj, legetøj og festtøj.

Det royale par har nemlig fundet sig en ny passende bolig nord for København. Det skriver boligsiden Boliga.dk.

Flere kilder, som Boliga.dk har været i kontakt med, fortæller, at den 45-årige prins og hans hustru har købt ejendomsinvestoren Lars Thylanders gigantiske luksusvilla på Emiliekildevej 19a, og selvom handlen endnu ikke er tinglyst, er der ingen tvivl om, at prinsen har haft det helt store checkhæfte fremme.

Prins Joachim flytter til København  

- Jeg stoler på mine kilder, siger Laust Faver fra Boliga.dk til Ekstra Bladet, mens kongehuset indtil videre ikke har ønsket at bekræfte handlen.

Heller ikke ejendomsmægleren bag salget, Kristian Lützau, ønsker at kommentere handlen.

Joachim giver folkegave videre  

Ifølge annoncen, der blev taget af nettet i slutningen af juni, var villaen udbudt til svimlende 35 mio. kr.

SE PALÆET HER

Swimmingpool og vinkælder
Huset beskrives som en markant palævilla, der blev opført i 1919 og ligger på en 2.500 kvadratmeter parklignende grund tæt på Øresund.

Ejendommen indeholder i alt ca. 600 kvadratmeter bolig og underetage og har gennem de senere år gennemgået en gennemgribende renovering og ombygning.

Pengestærke venner redder Joachim  

Når Prins Joachim og prinsesse Marie bevæger sig ind i huset, kan de blandt andet nyde en hall med smukt trappeløb til 1. sal, to stuer en suite med pejs og udgang til terrasse mod haven og en stor spisestue i direkte forbindelse med køkken.

Udenfor er der etableret en swimmingpool med et stort overdækket spiseområde.

På de to øverste etager er der blandt andet flere børneværelser og teenage-afdeling, mens kælderen byder på biograf, vinkælder og ‘gun room’ til opbevaring af jagtvåben.

Kan sætte rekord
Klampenborg, som ligger ved kysten ca. 15 minutters kørsel nord for København, er et af Danmarks absolut dyreste steder at købe hus.

Det billigste villakøb i byen blev foretaget i slutningen af juni og beløb sig til fem mio. kr., mens den dyreste handel ifølge Boliga fandt sted i april og kostede køberen 26,9 mio. kr.

Joachim von And  

Det var samtidig den største villahandel, der indtil videre er indgået i år, men med en udbudspris på 35 mio. kr. for prinsens nye villa kan den rekord meget vel blive overgået.

Tættere på familien
Prins Joachim overtog Schackenborg Slot i Møgeltønder i 1993, men for en måned siden annoncerede hoffet, at slottet ville blive overdraget til Schackenborg Fonden, og at prinsen ville flytte til hovedstadsområdet.

Den officielle begrundelse var, at driften af slottet var svær at forene med prinseparrets øvrige engagementer, og at de ønskede at flytte tættere på familien.

70 millioner venter på Jokke - mindst  

Med købet af villaen i Klampenborg må det sidste mål siges at være opnået. Prins Joachim har nu reduceret afstanden til sine to ældste børn, der bor med grevinde Alexandra på Svanemøllevej på Østerbro, fra 250 kilometer til seks kilometer.

Mere fra Ekstra Bladet+

LIGE NU
Pape blev pelset af sin egen flok

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

LIGE NU

Udforsk Ekstra Bladet+