Bliv Alexandras nye nabo

Hvis du har en stor pengepung, så er der mulighed for at bo ved siden af grevinden af Frederiksborg

Alexandra får snart nye naboer. (Foto: Jonas Olufson)
Alexandra får snart nye naboer. (Foto: Jonas Olufson)

Vælger man at investere 5,5 millioner kroner i en villalejlighed i det fashionable ambassade-kvarter på det ydre Østerbro i København, så er der fremover mulighed for lidt royalt islæt ved gadefesterne.

Svanemøllevej 13, 2.sal, der ligger ved siden af grevinde Alexandras luksusvilla, kom til salg for tre uger siden. Og endnu har ingen slået til på de 122 m2. Det skriver Boliga.dk

Boligens kvadratmeterpris er 15 procent højere end den gennemsnitlige pris på ejerlejligheder på Østerbro, men det er heller ikke alle, der kan prale af at have en nabo, der er grevinde til et nedlagt amt.

Solgt af Jan Fog
Alexandra flyttede i 2005 ind i naboejendommen, et hvidt palæ på 269 kvadratmeter, efter hun var blevet separeret fra prins Joachim i 2004 og skilt året efter.

Den nu afdøde ejendomsmægler Jan Fog stod for salget af villaen, der blev købt for 7.250.000 kroner. I dag er ejendommen vurderet til 9.650.000 kr.

Overtog huset kvit og frit
Køberen af huset var ikke grevinde Alexandra, men derimod selskabet Svanemøllevej 15 ApS, som på daværende tidspunkt var ejet af prins Joachim.

Året efter overtog Alexandra huset kvit og frit som en del af ægtepagten med prins Joachim.

Hun bor nu i boligen med sin nuværende mand, Martin Jørgensen, som hun blev gift med i 2007.

Se villalejligheden her