Debattør skælder ud på Alexandra: Mest bitterfissede kommentar

Anne Sophia Hermansen langer hårdt ud efter Grevinde Alexandra, efter grevindens kontante kommentar om eksmand Martin Jørgensen

Her kan du se eller gense Alexandra på den røde løber i forbindelse med premieren på James Bond-braget 'Spectre' i oktober sidste år. (Video: Ritzau)
Følg Underholdning
Følg Kongelige

- Ugens Mest Bitterfissede Kommentar tilfalder Grevinde Alexandra – jesus, hvor formatløst og sølle og røvbittert.

Sådan starter debattør og radiovært Anne Sophia Hermansen et indlæg på Facebook og Twitter.

Det er grevindens udtalelser om sine sønners behov for at se eksmanden Martin Jørgensen, som har fået radioværten til tasterne.

I et interview med BT siger Grevinde Alexandra, at hun ikke tror, at børnene ønsker at se den mand, som nåede at agere far for dem i den tid grevinden og den danske filmfotograf var sammen.

- Det er noget, jeg ikke tror, de har lyst til. Nu skal jeg ikke tage ordene ud af deres mund. Men når man ser, hvor godt de trives med deres venner, hvor glade, udadvendte og nysgerrige på livet, de er. Og hvordan deres hverdag ikke har ændret sig så meget, er der ikke noget, der mangler, siger Alexandra i interviewet.

Røvbitter
Alexandra af Frederiksborgs kommentar, giver Anne Sophia Hermansen dog ikke meget for.

- Han har haft kontakt til børnene i det daglige. Og bare fordi der sker et brud, betyder det jo ikke, at han holder op med at elske dem, eller at de holder op med at elske ham. Det er jo tydeligt, at hun er fuldstændig røvbitter over deres brud, og så under hun ikke sine egne sønner at have kontakt til deres stedfar. Det er jo det, det handler om, siger Anne Sophia Hermansen til Ekstra Bladet.

- Hvorfor skulle en ny mand i øvrigt engagere sig i hendes unger, når hun trækker dem væk, så snart forholdet er ovre, fordi hun er for bitter til at håndtere et efterspil på en voksen måde. Jeg synes, det vidner om mangel på format.

Fordi to voksne går fra hinaden skal det ikke gå ud over børnene, mener debattøren. (Foto: Alm. Brand)
Fordi to voksne går fra hinaden skal det ikke gå ud over børnene, mener debattøren. (Foto: Alm. Brand)

Den er helt gal
Det er ikke kun Hermansen og flere af hendes følgere på de sociale medier, som mener Alexandra har dummet sig. Takt-og-tone-ekspert Inge Correll er forbløffet over, at grevinden på den måde udtaler sig om så private forhold.

- Jeg tænkte, at den er helt gal, og specielt når hun er mor til de to prinser. Det er en gang misforstået selvpromovering, siger Inge Correll til Ekstra Bladet.

- Det er uværdigt og grænseoverskridende. Hun er grevinde, og sådan noget må man holde for sig selv. Man lægger ikke hele sit privatliv ud til pressen, og man kommer for tæt på, understreger eksperten.

Der er bare forhold, som ikke skal lægges frem for det offentlige, og det gør bare situationen mere pinligt, at grevinden selv har engageret sig i Martin Jørgensen og deres forhold.

- Hun har været gift med manden i otte år, og hun har selv valgt ham. Så går man ikke ud med sådan nogle ting offentligt.

Følelsesmæssig inkompetence
Anne Sophia Hermansen har selv været en del af en sammenbragt familie og har ligeledes skrevet om, hvordan man forholder sig i sådanne situationer.

- Det peger på en form for følelsesmæssig inkompetence. Hun bliver jo altså lønnet via sin apanage, oven i købet bedre end vores statsminister, kan man så ikke godt forvente at få det for de penge, at hun også prøver at være en ordentlig mor - i det mindste en, der håndterer sin rolle med lidt mere format?, spørger Anne Sophia Hermansen.

I øvrigt er radioværten også generelt optaget af Kongehuset, og hvad den dertilhørende apanage bliver brugt på.

- Vi kaster os over Fattig-Karina og Dovne-Robert og mener, at de skal lave noget. Når det kommer til kongehuset, har vi pludselig nogle andre standarder, men det har jeg altså ikke.

 (Foto: Polfoto/ Jonas Olufson)
(Foto: Polfoto/ Jonas Olufson)

Mere fra Ekstra Bladet+

Uduelighed er ingen hindring for millionløn

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+