Annonce:
Annonce:

Efter kongehus-bombe: Kan få betydning for modelkarrieren

Kongehusets nuværende strid kan få betydning for prins Nikolais modelkarriere, vurderer modeekspert

Prins Nikolai sammen med sin lillebror Felix. Foto: Anthon Unger
Prins Nikolai sammen med sin lillebror Felix. Foto: Anthon Unger
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Kongelige

Onsdag smed det danske kongehus en bombe og meddelte det danske kongehus, at dronning Margrethe havde besluttet, at titlerne på alle prins Joachims børn skulle bortfalde fra 1. januar 2023, at deres fremtidige titel derfor bliver grever og komtesse, og at de skal tiltales som excellencer.

Den nye titel kan meget vel få betydning for prins Nikolais modelkarriere, som er blevet brandet på netop at være prins, fortæller Chris Pedersen, som er redaktør på Børsen Weekend og modeekspert.

Men det vil ikke være negative konsekvenser. Heller ikke selvom prins Nikolai - som over for Ekstra Bladet har givet udtryk for, at han ikke forstår beslutningen - netop fik et skub ind i branchen grundet sin prinsetitel.

Annonce:

- Hvis Nikolai kun var i branchen på grund af titlen som prins, så ville han aldrig været kommet så langt, som han er. Modehusene vil gerne arbejde med professionelle og dygtige mennesker, og det har Nikolai bevist, at han er, siger Chris Pedersen.

- Det var også kun det første år, at prinsetitlen virkelig betød noget. Efterfølgende har han fået jobs på grund af talentet.

Artiklen fortsætter under videoen ...

Ingen bånd der binder
Chris Pedersen tror faktisk, at situationen udelukkende kan vise sig at være en god ting for prins Nikolais modelkarriere. Blandt andet fordi det vil gøre prins Nikolai mere fri.

- Jeg synes, det var tydeligt på de jobs, han tog førhen, at han var underlagt et moralsk og etisk kodeks, som holdt ham væk fra andre opgaver, siger Chris Pedersen og fortsætter:

- Men nu kan han jo netop slippe de bånd, som bandt ham, da han havde prinsetitlen, og måske udforske sig selv mere. Vi har jo aldrig set ham i undertøjs- eller badetøjsreklamer for eksempel., og vi har heller ikke set ham i et varehuskatalog. Men det kan måske ændre sig nu.

Annonce:

- Hvorfor har han ikke kunnet gøre det førhen?

- Det er jo højst sandsynligt, fordi han har været kongelig og har skullet agere på en bestemt måde. Men nu har dronningen jo 'sat ham fri', og derfor kan han jo gøre, hvad han vil, siger Chris Pedersen.

Alt det som sker i kongehuset lige nu kan meget vel have positive konsekvenser for Prins Nikolais modelkarriere. Foto: Jonas Olufson
Alt det som sker i kongehuset lige nu kan meget vel have positive konsekvenser for Prins Nikolais modelkarriere. Foto: Jonas Olufson
 

Familiestrid kan give momentum
Kongehusets familiestrid tiltrækker sig i disse dage en del opmærksomhed - både herhjemme, men også i de internationale medier, grundet den familiestrid, som dronningens beslutning har skabt.

Både grevinde Alexandra og prins Joachim har været ude og udtale sig til medierne om, at hele familien 'er meget ked af' beslutningen, og at børnene 'føler sig udstødt', ligesom prins Nikolai selv har fortalt Ekstra Bladet, at han er uforstående.

Men al den opmærksomhed kan faktisk gå hen og påvirke prins Nikolais karriere positivt, fortæller Chris Pedersen.

Annonce:

- Modehusene vil jo gerne have, at deres modeller bliver talt om, fordi det også skaber opmærksomhed omkring kampagnerne. Så hele den her fadæse kan faktisk give ham momentum i karrieren.

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Hvis du er vild med royale skandaler, så læs også: Aflytnings-skandalen: Charles ville være Camillas tampon

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Kritikken af Færøerne fremtræder som hykleri, der skal dække over eget fedtspil
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: