Frede svinger køllen: Så mange golf-missere laver Kronprinsen

De danske golf-kandidaters snarlige afrejse til OL fik Kronprins Frederik til at vise sine evner udi den svære sportsgren. Se, hvor uheldigt det gik ham i videoen nedenfor

Hovsa! Se Kronprinsen svinge golfkøllen i klippet her (Video/redigering: Julie Nolsöe)

Som medlem af Den Internationale Olympiske Komité var Kronprins Frederik selvfølgelig mødt op for at sende fire potentielle golf-kandidater godt på vej mod OL i Rio til august. 

Det foregik til Dansk Golf Unions pressemøde ved Islands Brygge i København. Her var en midlertidig green placeret ude i havnen, som først de fire kandidater og dernæst Kronprinsen skulle forsøge at ramme, og allerhelst lave et hole in one.

Selvom forholdende var afslappede, var der alligevel noget på spil, da Kronprinsen greb golfkøllen. For hver person, som ramte greenen, vil DGU’s hovedsponsor Santander Consumer Bank donere midler til elitearbejdet i Dansk Golf Union.

Men det er måske ikke Kronprins Frederiks golf-evner, DGU's ledelse skal sætte sin lid til. I klippet ovenfor kan du se, hvordan han klarede udfordringen.

Efter den usikre præstation ved Islands Brygge fik den golf-glade Kronprins fortalt, hvad golf betyder for ham personligt:

- Det er en indre kamp, så man skal jo styre sig selv. Det er fantastisk at spille golf, og man får en god oplevelse i naturen, fortalte han smilende til den fremmødte presse. 

Se Kronprinsens forsøg på at ramme greenen i klippet over artiklen.

Sådan skal den skæres! Se OL-kandidat Søren Kjeldsen slå Kronprinsen helt ud af golfparken i klippet her

26 kommentarer
Vis kommentarer