Annonce:
Annonce:

Grevinde Alexandra: Vi bliver i Danmark

Grevinden lægger alle kort på bordet om, hvorfor huset på Svanemøllevej skal sælges, og fortæller nu, hvor hun vil bo i fremtiden

Her følger Alexandra Felix i skole tilbage i september (Foto: Jonas Olufson)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Kongelige

Joachim: Jeg mødte Marie mens jeg var gift med Alexandra

Hun har været meget ærlig om beslutningen om at søge skilsmisse fra fotograf Martin Jørgensen, og nu fortsætter grevinde Alexandra den åbenhjertige tendens og følger op på nyheden om, at hun har sat sin luksusvilla på Svanemøllevej i København til salg.

- På grund af min skilsmisse har jeg valgt at begynde et nyt kapitel i mine sønners og mit liv, siger grevinden i en meddelelse via sin pressedame til Ritzau Fokus.

Så forgyldt er Alex

Fri af alle boliger
I tiden efter den hårde skilsmisse har grevinden flere gange talt om at begynde på en frisk og med hussalg både herhjemme og i Alanya i Tyrkiet, er Alexandra snart fri af alle de boliger, der har knyttet hende til eksmanden.

Annonce:

- Prinserne og jeg søger naturligt nok en ny begyndelse i nye omgivelser. Vi har haft mange dejlige år i vores hjem på Svanemøllevej, og nu er tiden kommet til det næste kapitel, hvor vores liv indeholder nye aktiviteter og vi har mod på nye udfordringer, skriver grevinden i udtalelsen.

Alex sparer formue i skat

Bliver i København
At palæet på Østerbro i København er hele 356 kvadratmeter, og at grevinden nu bor der alene med sin yngste søn prins Felix på 13, kan også være medvirkende til, at det store hus ikke længere er nødvendigt for den lille familie på tre. Storebror, prins Nikolai på 16, bor nemlig til daglig på Herlufsholm, hvor han går i skole.

Nu er huset sat til salg, og grevinden er klar til et nyt kapitel. Hun holder sig åbne for flere muligheder og har endnu ikke lagt sig fast på, hvor hun og prinserne skal bo i fremtiden, men en ting er dog sikkert:

- Vi har endnu ikke fundet et sted at bo, men forbliver i København. En ny tid begynder og vi ser frem til det, slutter grevinden.

Alex sælger villaen

Har man lyst til at overtage villaen på Østerbro, skal man gribe dybt i lommen. Udbudsprisen er 25 millioner kroner.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Har dansk spiontjeneste ofret sin mand?
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: