Annonce:
Annonce:

Jason Watt: Så farligt var Fredes bro-stunt

Den danske racerstjerne måtte pænt vente på Fyn, mens kronprinsen fik lov at passere den stormlukkede Storebæltsbro

Jason Watt måtte vente, mens kronprinsen fik lov at passere den lukkede storebæltsbro. (Foto: Claus Bjørn Larsen)
Jason Watt måtte vente, mens kronprinsen fik lov at passere den lukkede storebæltsbro. (Foto: Claus Bjørn Larsen)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Kongelige

Kronvidne på broen: De tager pis på menig mand

SF angriber Fredes brotur: Dumt!

Mens racerkører Jason Watt måtte overnatte på Fyn, da Storebæltsbroen natten til søndag blev lukket på grund af stormen Egon, der leverede vindstød af storm- og orkanstyrke, var Danmarks fartglade kronprins som bekendt knap så uheldig.

Frederik fik nemlig helt ekstraordinært dispensation til at passere broen, mens flere hundrede frustrerede bilister, der pænt måtte vente i kø hele natten blot kunne se måbende til, mens 'Krone 7' og en følgebil kort før klokken 03.00 drønede ud på den stormlukkede bro, der først blev åbnet igen cirka en time senere.

Annonce:

- Nu var jeg jo en af dem, der ikke nåede over broen og måtte overnatte på Fyn, så hvis han må, så ville jeg da også gerne have haft lov, siger Jason Watt, der var på vej hjem til Sjælland efter at have brugt lørdagen til Team Danmark-samling på Jyllands Ringen med sin søn, der kører gokart.

Hvad skulle du nå, Frede

Kronprinsen drønede over stormlukket storebæltsbro

Farlig sidevind
Watt forklarer til Ekstra Bladet, at det er den farlige sidevind, der er det store problem, når man bevæger sig ud på en høj bro i stærk storm.

- Det farlige er jo sidevinden, og det kan være problematisk, når man ligger og kører op mod sidevinden og så kommer i læ. Det kan være svært at forudse, præcis, hvornår bilen kommer til at slå et ordentligt slag, og det kan naturligvis være farligt, da man kan komme til at ramle sammen med de øvrige bilister, siger Jason Watt og fortsætter:

- Derfor kan jeg sagtens forstå, at man lukker broen, men hvis han har lyst til for egen risiko at køre over, så er det for mig fint nok.

Helt alene
Ifølge Jason Watt var det altafgørende for kronprinsen, at han var alene på  broen.

Annonce:

- Hvis der alligevel ikke er andre biler på vejen, så er det ikke specielt farligt. Det der gør det farligt er, at der er mange andre biler på vejen. Hvis man er ene bil på broen, kan man jo køre i sit eget tempo midt på vejen og tage god højde for sidevind. Så hvis det kun er en enkelt bil, det drejer sig om, så går det jo nok, og skulle der være en, der får lov, så skulle det vel være ham. Det kan jeg jeg ikke få ondt bagi over, siger Jason Watt til Ekstra Bladet.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Mette Frederiksen har svært ved at skelne mellem moral og dobbeltmoral
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: