Annonce:
Annonce:

Kong Henrik anklages for upassende omgang med næsehorn-skulptur

Henrik har droslet ned for de officielle pligter, men ikke for de skøre indfald

Henrik, hunden og næsehornet på Mallorca.
Henrik, hunden og næsehornet på Mallorca.
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Kongelige

Selv om prins Henrik - der så frygtelig gerne ville være konge - som bekendt er gået på pension, er han bestemt ikke gået under jorden.

Tværtimod ser dyrenes konge ud til at trives i bedste velgående og er tilsyneladende ikke færdig med at berige verden med sine små, løjerlige indfald.

Netop nu kan den kongelige spøgefugl opleves i fri dressur på kongehusets officielle Instagram-profil, hvor der er publiceret et billede af den 82-årige pensionist, der poserer ved en af sine egne næsehorn-skulpturer, som han til ære for fotografen har beriget med en tilsyneladende levende gravhund på toppen.

Udstillingen, der har fået det fornemme besøg af den langstrakte hund og den humoristiske pensionist, hedder 'Eventyrlig Dialog' og består af Henriks skulpturer samt malerier af den afdøde COBRA-kunstner Carl-Henning Pedersen. Udstillingen kan ses på galleriet CCA i Andraxt på Mallorca frem til april 2017, oplyses det.

Særlige regler
Det opsigtsvækkende billede har affødt adskillige kommentarer - blandt andet fra 'line5584', der virker til at have et horn i siden på Henrik, som hun mener er et dårligt eksempel for børn.

- Jeg finder dette foto upassende, da vi andre og vores børn, er særdeles på-passende og omgås særlige regler, i respekt for kunstværkerne, når vi er på museer, skriver hun blandt andet.

Andre nøjes med at konstatere, at rødklædte Henrik blot er en nissehue fra at være en værdig konkurrent til julemanden.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

... Dom over Haas

Annonce:
Har du vildledt Folketinget, Ellemann?
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: