Kronprinsen: Stor respekt for Mini-Mag

Danmarks kommende konge har masser af sympati for Kevin Magnussen

Kronprins Frederik besøgte i september Kevin Magnussen på Monza-banen i Italien. (Foto: Jan Sommer)
Kronprins Frederik besøgte i september Kevin Magnussen på Monza-banen i Italien. (Foto: Jan Sommer)

Ikke kun ude i de små danske hjem er der blevet fulgt med i Kevin Magnussens anstrengelser på formel1-baner verden over.

Også på Amalienborg har tv'et været tændt, når Mini-Mag har trykket klampen helt i bund i sin nu tidligere McLaren-racer.

- Han er under et kæmpe pres, den unge mand, og han har al min sympati og støtte. Jeg vil bare sige: Sindssygt godt gået, so far, lyder det fra kronprins Frederik i et interview i dagens udgave af Politiken.

Der går formentlig en rum tid, før Kevin Magnussen igen kommer til at stå på podiet efter et Formel 1-løb, som han gjorde i sit allerførste i Australien. Men målet har ikke ændret sig. (Foto: Jan Sommer Frederiksen) Formel 1 Ukuelige Kevin: Jeg går stadig efter VM-titlen

Støtten til den unge racerkører er ikke kun tomme ord. Kronprinsen lagde i september vejen forbi pitten på Monza-banen og hilste på Kevin Magnussen, inden han skulle køre.

- Det er en topidrætsmand, vi har med at gøre. Uden at andre topidrætsfolk skal gøres dårligere, så er der et helt andet fokus, mediefokus, sponsorfokus og så videre på en formel1-kører, siger kronprinsen.

Kevin Magnussen har i den forgangne sæson kørt for McLaren, men blev i denne uge degraderet til tredjekører, hvilket gør sandsynligheden for, at han kommer til at køre formel1 i den kommende sæson meget lille.

Kevin Magnussen skal tænke sig om, når han vælger sin racerbil i den kommende sæson. (Foto: Jonas Olufson) Sport Eksperten: Her er Kevins muligheder

Kevin Magnussen har kronprinsens respekt. (Foto: Jan Sommer)
Kevin Magnussen har kronprinsens respekt. (Foto: Jan Sommer)
 

0 kommentarer
Vis kommentarer