Annonce:
Annonce:

Kronprinsesse Mary reagerer

Nu reagerer kronprinsesse Mary på, at hendes nevøer og niece har fået frataget deres titler som prinser og prinsesse. Der skal 'arbejdes' på uenigheden i familien, siger hun blandt andet

Nu reagerer kronprinsesse Mary på, at hendes nevøer og niecer har fået frataget deres titler som prinser og prinsesser. Der skal 'arbejdes' på uenigheden i familien, siger hun blandt andet

Annonce:
Følg Underholdning
Følg Kongelige

- Forandring kan være umådeligt svær og kan gøre rigtig ondt. Jeg tror, de fleste har prøvet det. Men det er ikke ensbetydende med, at beslutningen ikke er den rigtige.

Sådan siger kronprinsesse Mary til den fremmødte presse foran Øksnehallen i København, hvor hun fredag er til en konference om mental sundhed blandt unge ved navn 'Re-imagine Youth Mental Health'.

- Vi kommer også til at se på vores børns titler, når den tid kommer.

Alvorlig mine
Kronprinsessen havde nærmest symbolsk taget det dårlige vejr med sig til Øksnehallen. Stort set samtidig med, at bilen svingede ind på pladsen og parkerede for enden af den røde løber, åbnede sluserne sig fra oven.

Annonce:

Kronprinsessen havde anlagt en alvorlig mine midt i en endnu mere alvorlig krisetid for kongehuset, men der var ingen kongelige nykker, da dagens royale gæst standsede op for at tale med pressen uden hverken selv at holde en paraply eller lade en hjælper gøre det for sig - før til allersidst, hvor Pernille Rosenkrantz-Theil sprang til.

Til spørgsmålet om, hvorvidt det betyder, at hendes og kronprins Frederiks egne børn kan miste deres titler, er svaret mere vagt:

- I dag kan vi ikke se, hvordan kongehuset kommer til at se ud, når det er Christians tid, eller når Christians tid begynder at nærme sig.

Svær beslutning
Samtidig forholder hun sig til den hårde tid for dronningen.

- Jeg kan forstå, at det er en meget svær beslutning at skulle træffe.

- Kan de sætte Dem ind i den smerte, prins Joachims børn føler? Mary Fonden arbejder jo blandt andet også for, at børn ikke skal føle sig udstødte, og at de føler, de hører til et sted.

- Forandring gøre rigtig ondt, men som jeg sagde, er det ikke ensbetydende med, at beslutningen ikke er den rigtige. Og jeg kan godt forstå, at det er en meget svær beslutning at skulle tage og også en meget svær beslutning at modtage.

Annonce:

Intern uenighed
Kronprinsessen blev også spurgt, hvad hun tænker om, at  der lige nu er så stor uenighed internt i familien.

- Det er det, der sker med forandring. Det skal der arbejdes på.

Hans Engell: Langvarig familiestrid

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Leif fra 'Landmand søger kærlighed' håber, at han har fundet sin soulmate igennem programmet. Hør interviewet med ham i 'Der er brev' herunder eller i din podcast-app.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Kritikken af Færøerne fremtræder som hykleri, der skal dække over eget fedtspil
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: