Annonce:
Annonce:

Kronvidne på broen: De tager pis på menig mand

Kim Bloch Grouleff forstår ikke, hvorfor alle andre skulle vente, når man åbenbart godt kunne køre over Storebælt

Annonce:
Følg Underholdning
Følg Kongelige

Storebæltsbroen lukkede lørdag eftermiddag for al trafik - næsten i hvert fald.

For mens alle andre bilister holdt i kø i over et halvt døgn, fordi stormen Egon blæste for kraftigt ude på højbroen over Storebælt, kørte kronprins Frederik over broen med fuld udrykning.

Det bekræfter Sund og Bælt her til formiddag.

SF angriber Fredes brotur: Dumt!

En af de mange, mange danskere, der sad i sin bil og ventede, mens kronprinsens Krone 7 kørte forbi, er Kim Bloch Grouleff.

Han havde været til samme arrangement som kronprins Frederik, nemlig sportsgalla i Herning, men måtte pænt vente.

Annonce:

- Jeg flytter mig hellere end gerne for kongehuset, eller hvem der nu skal over. Jeg er ikke harm over, at han får særbehandling, men jeg er harm over, at man latterliggør menige mennesker ved at bure dem inde, og ikke giver dem lov til at køre videre, selvom kronprinsen godt kan få lov til at køre over, siger Kim Bloch Grouleff til Ekstra Bladet, inden han tilføjer:

- Eller også ser PET jo stort på kronprinsens sikkerhed. Og han er da en af dem i Danmark, der skal være bedst beskyttet. Hvis ikke som nummer et, så nummer to efter dronningen.

Hvad skulle du nå, Frede

Krone 7 kunne sammen med en politibil og en PET-bil få lov til at køre over Storebælt i går, mens resten af danskerne måtte vente. (Foto: All Over)
Krone 7 kunne sammen med en politibil og en PET-bil få lov til at køre over Storebælt i går, mens resten af danskerne måtte vente. (Foto: All Over)

Jason Watt: Så farligt var Fredes bro-stunt

Kim Bloch Grouleff sad lige som mange andre og forberedte sig på en lang nat på broen, da han så en politibil komme kørende bagfra.

Annonce:

- Folk holdt og ventede. Mange sov og havde slukket bilerne, mens andre havde dem kørende for at få varme. Lige pludselig kom der udrykningskøretøjer bagfra, og så røg folk jo ud til siderne. Så så jeg, at det var den store mørkeblå Krone 7, der kom kørende. Foran kørte der en almindelig politibil med blå blink og sirene, og lige bagved kom der en stor Land Rover. Den havde helt sorte ruder. Jeg kan ikke forestille mig andet, end at det har været PET, der har ligget bag Krone 7, siger han og fortæller, at de tre biler kørte midt på vejen, så bilisterne hurtigt måtte komme af vejen.

- Men det gik fint. Jeg synes, at fok var søde og rare til at flytte sig, da der kom blink.

Kronprinsen drønede over stormlukket storebæltsbro

Kim Bloch Grouleff nåede at sidde i køen i fire timer, inden han et par minutter i fire natten til søndag fik lov til at fortsætte på sin tur mod Sjælland.

- Jeg forstår simpelt ikke, hvorfor man ikke kan få lov til at trille stille og roligt over med 10 eller 20 kilometer i timen. Vinden stod lige præcis i ryggen hen over højbroen. Du kunne have kørt hen over broen uden at holde ved rattet, vurderer Kim Bloch Grouleff.

- Jeg bliver lidt harm over, at der har siddet folk i timevis med børn i bilerne, når man åbenbart godt kunne køre over.

Så slem var stormen Egon

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Det er farligt at leve, du kan dø af det
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: