Annonce:
Annonce:

Martin svarer igen: Ingen drøm at være gift med Alexandra

Grevinde Alexandra valgte at trække stikket i ægteskabet med fotograf Martin Jørgensen, fortæller hun, men nu vælger han at svare igen på kritikken over for Ekstra Bladet

Martin Jørgensen fortæller til Ekstra Bladet, at Alexandra ikke var hans drømmekvinde. (Foto: Jan Mouritsen)
Martin Jørgensen fortæller til Ekstra Bladet, at Alexandra ikke var hans drømmekvinde. (Foto: Jan Mouritsen)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Kongelige

I godt otte måneder har Danmarks tidligere prinsesse, grevinde Alexandra, holdt gode miner til slet spil, siden hun valgte at søge skilsmisse fra Martin Jørgensen, men søndag valgte hun i BT så at fortælle om sit syn på bruddet med den 14 år yngre fotograf.

Det blev en fortælling om svære overvejelser, men også en historie om, at Alexandra var fast i sin overbevisning og vaks til at få det hele afsluttet, da hun først havde besluttet sig. For Alexandra kunne ifølge BT ikke genkende den mands værdier, som hun forlod prins Joachim for.

- Når de grundværdier, man selv har, ikke afspejler sig i det andet menneske, hvordan kan man så overhovedet se en fremtid med det? Slet ikke. Der var ikke noget at bygge videre på, siger hun til BT.

Men Alexandra er ikke alene om at have haft det svært i forholdet. Det fortæller Martin Jørgensen til Ekstra Bladet.

Annonce:

- Det at være gift med Alexandra udviklede sig heller ikke for mig til det, som jeg drømte om, siger Martin Jørgensen til Ekstra Bladet.

Alexandra og Martin blev lynskilt på nettet

Martin Jørgensen ønsker ikke at uddybe, hvad han i øvrigt ellers mener med det.

Skilsmisse gik lynhurtigt
Det var 8. september 2015, at de to blev skilt. Via onlineformularer på internettet. Ifølge Alexandra gik skilsmissen hurtigt. Der var ikke den normale separations-periode, som andre ellers normalt må gennemleve, når de søger skilsmisse.

- Hvis der er en særlig grund til det, så går det hurtigt, siger Alexandra til BT.

Martin Jørgensen anerkender, at Alexandra nu har behov for at tale offentligt om sin skilsmisse. Netop derfor vil han heller ikke over for Ekstra Bladet i detaljer komme ind på, hvordan han vurderer, hvad hun siger. Eller om det måske er hans forhold til X-factorværten Eva Harlou, der har noget at gøre med, at processen med skilsmisse kom til at gå så hurtigt, som den gjorde.

Annonce:

Det er nemlig ifølge Martin Jørgensen Alexandra, der bør have tid og plads lige nu til at komme med sin udlægning af, hvad der er sket. På et senere tidspunkt vil han ikke udelukke, at han kan finde på at komme med sin.

Alexandra om bruddet med Martin: Det var hårdt og skete hurtigt

Hurtig og sikker beslutning
Ifølge Alexandra traf hun beslutningen om at lade sig skille, mens hun sad for sig selv på sin terrasse og sugede de sidste sommerstråler fra solen til sig. Og da først hun havde besluttet sig, var der ingen vej tilbage.

- Jeg var hurtig og sikker i min beslutning. Jeg har ikke vaklet. Da den var truffet, var jeg klar til at komme videre, siger hun til BT.

Alexandra har også smidt vielsesringen.

Der er ikke længere nogen kontakt mellem Alexandra og Martin Jørgensen. Det er flere måneder siden, de to har set noget til hinanden. Og heller ikke Alexandras børn - Danmarks to prinser 13-årige Felix og 16-årige Nikolai - har ifølge deres mor noget ønske om at fortsætte med at have kontakt til Martin Jørgensen.

Martin Jørgensen slæbt i retten: Kan ikke betale kæmpegæld

Annonce:

Martin Jørgensen blev ellers ofte set - især mens drengene var små - som en rigtig familiefar, der blandt andet fulgte drengene i skole. Men Alexandra giver udtryk for, at hendes sønner alene har én og kun én far. Det er prins Joachim, som hun blev skilt fra i 2004.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Mærsk har et rekordstort overskud, men betaler kun fire procent i skat. Ekstremt absurd

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: