Annonce:
Annonce:

Nye billeder vækker opsigt

Prins Felix fylder onsdag 18 år, og i den anledning har kongehuset delt en række nye billeder af prinsen

Her ses prins Felix sammen med prins Nikolai i forbindelse med Felix' 18-års fødselsdagsfest. Foto: Steen Brogaard/Kongehuset
Her ses prins Felix sammen med prins Nikolai i forbindelse med Felix' 18-års fødselsdagsfest. Foto: Steen Brogaard/Kongehuset
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Kongelige

22. juli fylder prins Felix, der er søn af prins Joachim og grevinde Alexandra, 18 år, og dermed bliver han myndig.

Prins Felix må dog undvære den helt store fest og fejrer i stedet fødselsdagen sammen med sine nærmeste venner og familie.

Fødselsdagen fejrer prins Felix i Frankrig, hvor han lige nu er på ferie sammen med prins Joachim og prinsesse Marie på Chateau de Cayx. Her vil også grevinde Alexandra være til stede sammen med prins Felix' storebror, prins Nikolai, og hans to små søskende, prins Henrik og prinsesse Athena.

Frasiger apanage: Her er Alex' gyldne kattelem

I anledningen af den store dag har kongehuset på deres officielle kanaler delt en række nye billeder af prins Felix. Billederne er taget forud for prinsens fødselsdag ved Store Donse Dam ved Hørsholm, og på et af billederne gør storebror prins Nikolai prins Felix selskab.

Annonce:

'Prinsen vil dagen igennem blive fejret privat af familie og venner. Efter sommerferien begynder Hans Højhed i 3.g på Gammel Hellerup Gymnasium, hvor Prinsen følger en samfundsvidenskabelig studieretning,' skriver kongehuset i et opslag om prins Felix' fødselsdag.

Her blev de to brødre også fotograferet for ti år siden, og det var Felix' ønske at billederne igen i år blev taget i naturen.

De nye billeder har på under en time fået tusindvis af reaktioner på både Facebook og Instagram, og under billederne vælter det ind med lykønskninger til den nu 18-årige prins fra begejstrede danskere, der er ellevilde med de nye billeder.

'Stort tillykke med fødselsdagen, håber det bliver en dejlig glad dag med masser af forkælelse!', skriver en, mens en anden fortsætter:

'Stort tillykke til Prins Felix, håber De får en dejlig dag og alle gode ønsker for det nye år i 3. g', skriver en anden.

'Stort tillykke deres Højhed med de 18år. Ønsker dig alt det bedste i fremtiden. Må Gud være med dig og din familie', lyder det fra en tredje, mens flere påpeger, at de nye billeder er 'gode' og 'skønne'.

Her ses et af de nye billeder af prins Felix. Foto: Steen Brogaard/Kongehuset
Her ses et af de nye billeder af prins Felix. Foto: Steen Brogaard/Kongehuset

Annonce:

Prins Felix har på forhånd fået en stor fødselsdagsgave. Han har nemlig allerede inden sin 18-års fødselsdag erhvervet sig et kørekort.

Efter sommerferien begynder prins Felix i 3. g, og herefter står han med et stort valg i forhold til, hvad hans fremtid skal byde på.

Eksperter advarer: - Alex skal passe på

– Det er rigtig svært at beslutte sig, men lige nu så overvejer jeg, om forsvaret kunne være en mulighed, og derefter at læse på universitetet, har prins Felix tidligere sagt til Se og Hør.

Dermed overvejer han at gå i sin fars fodspor.

Prins Felix er nummer otte i arvefølgen til den danske trone. Dermed kommer han heller ikke til at modtage apanage, men han skal i stedet tjene sine egne penge.

Prins Felix i anledning af den store dag. Foto: Steen Brogaard/Kongehuset
Prins Felix i anledning af den store dag. Foto: Steen Brogaard/Kongehuset
 

Felix' 18 somre får også skelsættende betydning for hans mor, grevinde Alexandra. Hun har nemlig valgt at frasige sig sin apanage i forbindelse med sin yngste søns fødselsdag.

Læs meget mere om, hvad det kommer til at betyde for Alexandra og hendes liv lige her (+).

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Mærsk har et rekordstort overskud, men betaler kun fire procent i skat. Ekstremt absurd

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: