Prins Christian i fare: Reddet af livredder

Drama under kronprinsparrets ferie til Australien og Tasmanien

Det kunne være endt livsfarligt for den 10-årige prins, hvis ikke den australske livredder havde reageret hurtigt. (Foto: AP)
Det kunne være endt livsfarligt for den 10-årige prins, hvis ikke den australske livredder havde reageret hurtigt. (Foto: AP)

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary holder lang juleferie i Australien i øjeblikket og er efter en rum tid på den australske vestkyst taget til østkysten og surferparadiset ved Guldkysten nær Brisbane, hvor de badede i torsdags.

Her var prins 10-årige Christian ude at svømme, da han kom for langt ud og måtte reddes i land af en livredder. Det skriver Brisbane Times.

Livredder Nick Malcolm padlede ud og reddede prins Christian i vandet ud for Mermaid Beach, efter en stærk strøm havde ført den danske arving til tronen til havs.

Livredderen så, at prins Christian var i vanskeligheder og ifølge hans overordnede Stuart Keay reddede han prins Christians liv.

- Vi fik fat i ham, før det blev for alvorligt, men han ville ikke selv have kunnet komme i land, sagde Stuart Keay.

Kronprins Frederik takkede personligt livredderen.

Se en video fra stranden og interview med Stuart Keay her

Kronprinsparret er på et månedlangt ophold på det australske kontinent, hvor de skal fejre jul og være med til at fejre Marys storesøster, Jane der fylder 50 år 2. juledag.

Ekstra Bladet forsøger at få en kommentar fra kongehuset

1 af 2 Det kunne være endt livsfarligt for den 10-årige prins, hvis ikke den australske livredder havde reageret hurtigt. (Foto: Jonas Olufson)
2 af 2 Det kunne være endt livsfarligt for den 10-årige prins, hvis ikke den australske livredder havde reageret hurtigt. (Foto: AP)
128 kommentarer
Vis kommentarer